כן, זה פרווה

מתכון לפרנץ׳ טוסט פרווה ומגוון הצעות הגשה

נשארה חלה משבת או סתם שוכב לכם במטבח לחם ישן? תכינו את הפרנץ׳ טוסט המעולה הזה: תוך חצי שעה יתפשט בבית ריח מדהים וקיבלתם בסיס מושלם לכל ארוחה כמעט, כי הפרנץ׳ טוסט הזה פרווה לגמרי (מתכונים, אוכל)

פרנץ׳ טוסט פרווה (צילום: Klara Avsenik on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 פרוסות חלה משבת / לחם מאתמול
  • 4 כפות פשתן טחון
  • 40 מ"ל חלב שקדים / חלב סויה / חלב שיבולת שועל
  • 4 כפות תחליף חמאה פרווה / שמן קוקוס
  • קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את הפשתן הטחון עם חלב השקדים (או כל חלב לא חלבי אחר) ומשרים במשך 20 דקות.

2. מוסיפים לקערה את פרוסות הלחם ומשרים אותן במשך 10-60 שניות, תלוי עד כמה הלחם יבש.

3. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות תחליף חמאה או שמן קוקוס ומטגנים 4 פרוסות לחם עד להזהבה יפה משני הצדדים. מוציאים אותן לנייר סופג, מוסיפים למחבת את תחליף החמאה / שמן הקוקוס שנותר ומטגנים באותו אופן את 4 פרוסות הלחם הנותרות.

איך מגישים?
עם ביצים - בכל צורת הכנה שלהן, פרוסות אבוקדו, ריבה מתוקה, פירות טריים וסירופ מייפל, גבינת שמנת (הנוהגים בהיתר יכולים להוסיף גם פרוסות סלמון מעושן) ואפילו בשר מפורק ברוטב מתקתק.

יש לכם הצעות הגשה נוספות? ספרו לכולם בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר