מה אוכלים היום?

מתכון לעראייס: פיתה ממולאת בבשר טחון

כדי להכין אותו תצטרכו מחבת, גריל חשמלי, מנגל פחמים או רק טוסטר - בשרי כמובן. מנה אהובה וטעימה שתתחסל ברגע ומגיעה אלינו מהמטבח הסורי-לבנוני-ירדני. מגישים לצד סלט ירקות וטונות של טחינה לטבילה (מתכונים, אוכל)

עראייס (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 300 גרם בשר בקר טחון עם מעט שומן
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק
  • 1/4 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1/4 צרור כוסברה, קצוצה דק
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן זית
  • 2-3 פיתות, חתוכות ל-4 רבעים

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מניחים את הבשר, הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה, מתבלים במלח ופלפל שחור ולשים הכל יחד בידיים במשך 3-5 דקות, עד לקבלת עיסה אחידה. מניחים בצד ל-10 דקות.

2. לשים שוב היטב את עיסת הבשר וממלאים כל רבע פיתה בתערובת.

3. מורחים כל פיתה בשמן זית מכל הצדדים וצולים על מחבת, מחבת פסים, גריל חשמלי, מנגל פחמים או טוסטר בשרי - שחוממו היטב מראש.

מגישים חם לצד סלט ירקות, טחינה ופלפל חריף.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר