מה אוכלים היום?

מתכון לכנפי עוף אפויות ברוטב ברביקיו ודבש

ללקק את האצבעות: מתכון לכנפי עוף עטופות ברוטב ברביקיו ודבש דביק וממכר וקריספיות נפלאה שאוכלים ככה, עם הידיים. בונוס? הכנפיים אפויות, אך מרגישות מטוגנות (מתכונים, אוכל)

כנפי עוף אפויות ברוטב ברביקיו ודבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 18 כנפי עוף
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית פלפל קאיין או פפריקה חריפה

לרוטב:

  • 1 כוס רוטב ברביקיו
  • 1/2 כוס דבש
  • 2 כפות קטשופ
  • 1 כף רוטב חריף, כמו סרירצ'ה
  • 1/2 כפית אבקת שום

אופן ההכנה:

1. מייבשים את כנפי העוף ומתבלים אותן במלח, פלפל שחור, אבקת שום, פלפל קאיין ופפריקה.

2. מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן קלות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35-40 דקות. באמצע האפייה, הופכים את הכנפיים.

3. במקביל, מערבבים היטב את כל רכיבי הרוטב בקערה גדולה. לאחר האפייה, טובלים כל כנף ברוטב ומחזירים לתבנית.

4. אופים את הכנפיים המצופות ברוטב במשך 5-10 דקות או עד שהרוטב מבעבע. מגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר