1. במעבד מזון, טוחנים את הקשיו לפירורים. מוסיפים את המשמשים וטוחנים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה שמזכירה בצק דביק.
2. תוך כדי שמעבד המזון עובד, יוצקים פנימה את שמן הקוקוס וממשיכים לעבד ביחד עד שהבצק הופך לכדור. אם הבצק דביק מדי, מצננים אותו במקרר 15-20 דקות וממשיכים ליצירת הכדורים.
3. מגלגלים מהבצק כ-25 כדורים בגודל שווה, מגלגלים אותם לציפוי בקוקוס ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקרר לשעה או עד שהכדורים כבר לא דביקים למגע, ואז מסדרים אותם בכלי אטום ושומרים במקרר.