מאנצ'ינג

מתכון לנאצ'וס טורטיה מתוק עם רוטב שוקולד

חטיף ממכר שמתקתקים כקינוח מושלם כשהאורחים כבר בדלת, באישון לילה כשהקרייבינג עולה או סתם כשרוצים להתפנק, יו ניים איט: אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת נאצ'וס פריכים ומתוקים מטורטיה שהכי כיף לטבול ברוטב שוקולד (מתכונים, אוכל)

נאצ'וס טורטיה מתוק עם רוטב שוקולד (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3-4 טורטיות קטנות
  • 50 גרם חמאה, מומסת
  • 1 כף סוכר, רצוי דמררה בשביל הצבע
  • ממרח שוקולד חום, ממרח שוקולד לבן

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

(צילום: אוראל בראל)

1. מניחים טורטיה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים אותה בחמאה מומסת, מחלקים ל-4 או יותר, לבחירתכם, ומפזרים מעל סוכר דמררה.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 7-10 דקות עד שהנאצ'וס משחימים.

3. במקביל, מחממים בבן מארי (בנפרד) את ממרחי השוקולד או מניחים כל ממרח בשקית זילוף קשיחה, קושרים היטב ומניחים את השקית בקערה עם מים חמים עד שמתקבל רוטב מומס.

אוכלים את הנאצ'וס חמים או בטמפרטורת החדר, טובלים ונהנים.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר