נאצ'וס טורטיה מתוק עם רוטב שוקולד
נאצ'וס טורטיה מתוק עם רוטב שוקולד (צילום: אוראל בראל)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3-4 טורטיות קטנות
  • 50 גרם חמאה, מומסת
  • 1 כף סוכר, רצוי דמררה בשביל הצבע
  • ממרח שוקולד חום, ממרח שוקולד לבן

אופן ההכנה:

אאא

צפו באופן ההכנה:

  (צילום: אוראל בראל)

1. מניחים טורטיה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים אותה בחמאה מומסת, מחלקים ל-4 או יותר, לבחירתכם, ומפזרים מעל סוכר דמררה.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 7-10 דקות עד שהנאצ'וס משחימים.

3. במקביל, מחממים בבן מארי (בנפרד) את ממרחי השוקולד או מניחים כל ממרח בשקית זילוף קשיחה, קושרים היטב ומניחים את השקית בקערה עם מים חמים עד שמתקבל רוטב מומס.

אוכלים את הנאצ'וס חמים או בטמפרטורת החדר, טובלים ונהנים.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

 (צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)