מה אוכלים היום?

5 מתכונים לסלטים שהם בעצם ארוחה שלמה

בימים כאלה, אחרי חג ארוך וטמפרטורות שרק עולות, כל מה שאנחנו רוצים זה ארוחה קלילה אך גם משביעה. ככה עושים את זה נכון: 5 מתכונים לסלטים שהם בעצם ארוחה שלמה (מתכונים, אוכל)

סלט שהוא ארוחה שלמה - סלט בטטות וקינואה (צילום: HealthyLauraCom on Shutterstock)

סלט בטטות וקינואה

בטטות נימוחות, קינואה, פטריות מוקפצות, גרגירי חומוס, אבוקדו ושלל ירקות שמאחדים את הכל למנה מושלמת, מזינה וטעימה טעימה.

לחצו כאן למתכון

סלט פנצנלה עם עגבניות בשלות וחלה משבת

סלט שמגיע מהעיר פירנצה שבטוסקנה, איטליה והשילוב המרכזי בו עגבניות עסיסיות, ולחם מאתמול - או חלה משבת. במתכון הבא הוספנו פלפלים קלויים ובמיה פריכה וזה פשוט מעולה.

לחצו כאן למתכון

סלט ארוגולה ופתיתים עם מלפפונים וגבינת פטה

הפתיתים מהווים בסיס "יציב" ומשביע לסלט וסופגים נהדר את טעמי הרוטב הלימוני שמשולב בו גם בזיליקום ומעט דבש. אפשר להחליף את הפתיתים בקינואה, פסטה או כל דגן מבושל אחר.

לחצו כאן למתכון

סלט סושי מפורק

צ'יראשי סושי זה סלט מכל הרכיבים של הסושי. כלומר, ליהנות מכל הטוב הזה בלי לעבוד קשה. מורן פינטו עם מתכון לסלט סושי מפורק יפהפה וטעים שמגישים בקערה ענקית. אל דאגה, זה מתחסל ברגע.

לחצו כאן למתכון

סלט אטריות אורז וירקות אסייתי

ארוחה שלמה שעבדתם עליה אולי 10 דקות ותוך חצי שעה היא כבר על שולחנכם: סלט אטריות אורז עם ירקות, בוטנים, בצל ירוק ורוטב אסייתי עדין.

לחצו כאן למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר