הטריק הגאוני לניצול מקסימלי של שאריות אוכל

מומחית הבישול, אינה גרטן, מספרת כי היא משתמשת בשאריות של מרק עגבניות וחצילים, כרוטב לפסטה אפויה בתנור עם עגבניות וחצילים של יום המחרת. זו רק דוגמא לשיטה הגאונית שלה (אוכל, באנו לעזור)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק)

אין כמו תחושת ההקלה ששאריות אוכל מיום האתמול (במקרה הטוב) מסבות לנו. הן חוסכות לנו זמן, תהיה קיומית של מה נכין הפעם ואיך נגוון ובעיקר בלגן ולכלוך לא נעימים. מצילות חיים, לא פחות.

אבל האם זה רק אנחנו, או שכנפי העוף ברוטב צ'ילי מתחילים לקבל קצת טעם לוואי אחרי היום השני?

אינה גרטן, מחברת ספרי בישול, מציעה פתרון קל, בדיוק כמו שהוא טעים.

הכירו את ארוחת הצהריים העשויה מאותם מצרכים, רק בשתי מנות שונות.

נשמע מסובך? בשביל זה אנחנו כאן כדי להסביר.

מומחית הבישול שיתפה בחשבון האינסטגרם שלה: "אני אוהבת ארוחות צהריים המורכבות משאריות של שתי קבוצות. אני עושה מנה גדולה של משהו ומשתמשת בשאריות כדי להכין מתכון שני, שונה לגמרי, למחרת".

"מרק עגבניות וחצילים מהווה ארוחת צהריים חורפית כלבבי, ואני משתמשת בשאריות המרק כרוטב לפסטה אפויה בתנור עם עגבניות וחצילים. אף אחד אפילו לא יודע שהוא אוכל שאריות!" כך כתבה.

אז קדימה, הפכו את שאריות הפסטה העגומות של יום שלישי למשהו מבריק. לא סתם מבריק, אלא גם חדש. הלוואי שהיינו חושבים על זה קודם. אבל לא נורא, לפחות מהיום והלאה נוכל להעזר בטריק המעולה הזה והגאונות של אינה תציל אותנו מעוד ארוחת צהריים עצובה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר