באנו לעזור

גאוני: איך לקלף תפוחי אדמה בקלות

לגזור ולשמור: כך תקלפו תפוחי אדמה מבושלים בקלות עם טריק פשוט נהדר שיחסוך לכם בזבוז זמן יקר בקילוף התפודים. כל מה שאתם צריכים זה סכין חדה (מדריך, כיכר אוכל)

איך לא חשבנו על זה קודם? כך מקלפים תפוחי אדמה בקלות (צילום: shutterstock)

מדריך לגזור ולשמור: כך תקלפו תפוחי אדמה מבושלים בקלות עם טריק פשוט נהדר שיחסוך לכם בזבוז זמן יקר בקילוף התפודים. כל מה שאתם צריכים זה סכין חדה.

השיטה עובדת נפלא בהכנת פירה מהיר, תפוחי אדמה קטנים ברוטב שמנת או מתובלים בפיקנטיות, ואף תפוחי אדמה רגילים שניתן לחתוך לקוביות/רצועות, לשטח בתבנית משומנת, לתבל ולאפות עד השחמה - ויש לכם צ'יפס קריספי בריא.

צפו:

(מתוך ערוץ היוטיוב DaveHax)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
אהבתי גדול
שירה אורגיל
2
הרי בשיטה הזו, מקררים את תפוחי האדמה אבל פירה צריך להיות חם. ממילא הוא מאבד הרבה מהחום בתהליך המעיכה של תפוחי האדמה (ובמיוחד אם מוסיפים חלב קר או חמאה קרה). אפשר אולי להתגבר על זה אם מחממים את החלב שמוסיפים, כי כנראה שלא חייב לגמרי לקרר את תפוחי האדמה אלא רק קצת.
יוסי
1
בקולפן מאשר לחכות כ"כ הרבה זמן (זמן בישול וזמן קירור) וללכלך כ"כ הרבה כלים -אל תשכחו שלשטוף את הכלים זו גם עבודה...
חח
הטריק עדיף
שירה ס.ג

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות האוכל: