כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון להמבורגר מהיר וטעים של וול דאן, תוספות ורטבים - עליכם

במקום לעבוד קשה, וול דאן הרכיבו את ההמבורגר המושלם וכל מה שנשאר לנו לעשות זה לצלות אותו היטב, לשדך לו תוספות לבחירתכם ולהגיש מיד. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב לארוחה מהירה וטעימה (מתכונים, אוכל)

6
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | כ"ה באדר ב' | 28.03.22
המבורגר מהיר וטעים של וול דאן
המבורגר מהיר וטעים של וול דאן (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 3 המבורגרים מוכנים של רשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 בצל סגול, פרוס לטבעות דקות
  • 2-3 כפות שמן
להרכבת ההמבורגר: לחמניות המבורגר, פרוסות חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ ורטבים אהובים

    אופן ההכנה:

    רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

    באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

    'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

    ירושלים:
    חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
    המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
    אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

    רעננה:
    האחוזה 94 | 09-886-5833

    בית שמש:
    ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

    צפת:
    דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

    וואטסאפ:

    ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

    קדימה, למתכון:

    צפו באופן ההכנה:

    (צילום ועריכה: אוראל בראל)

    1. מחממים היטב מחבת פסים ומברישים אותה בשמן. מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים אותן קלות.

    2. מוסיפים למחבת את ההמבורגרים וצולים אותם היטב במשך 2-3 דקות מכל צד, עד שהם מקבלים צריבה יפה.

    3. חוצים לשניים לחמניית המבורגר, מורחים מעט מיונז או ספייסי מיונז, מניחים מעל פרוסות עגבניה, חסה וכל ירק אהוב אחר, מעליהם מניחים את ההמבורגר ועליו מהבצל המטוגן ושאר תוספות אהובות, סוגרים את החצי השני של הלחמנייה ומגישים מיד לצד צ'יפס ורטבים לטבילה כמו קטשופ, ברביקיו, ספייסי מיונז ואלף האיים.

    אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

    (צילום: אוראל בראל)
    (צילום: אוראל בראל)

    מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

    חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

    תוכן שאסור לפספס
    6 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
    3
    מגרה ממש להכין אתה מגיש בצורה קלה כל כך שזה עושה חשק. תודה. אגב, אפשר לשאול באיזו סכין אתה משתמש? אודה להמלצה שלך, תודה
    אא27.06.22
    תודה רבה . יש לי מגוון רחב של סכינים אני חושב שזה יותר תלוי בתחזוקה של הסכין שצריך להשחיז מידי פעם ופחות במותג
    אוראל בראל 28.07.22
    2
    חבל שאי אפשר להריח זה ניראה מעולה!!! תודה🍔👉👈😮
    עוד יכין את זה29.03.22
    תודה לך
    אוראל בראל01.04.22
    1
    מה זה הרוטב? נראה מצוין תודהה
    המבורגר29.06.22
    הרוטב ניקרא ספייסי מיונז . תודה על התגובות
    אוראל בראל28.07.22
    אולי גם יעניין אותך
    בשר

    פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

    ורד כהן | 16.01.24

    ללקק את האצבעות

    מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

    ורד כהן | 09.01.24

    מנה בצ'יק צ'אק

    שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

    אוראל בראל | 16.11.23
    ש

    מיוחד לפורים

    מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

    אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    מה אוכלים היום?

    וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    פריחתו של יישוב

    הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

    כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם
    ש

    מיוחד

    כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    ליד החנוכיה

    רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    ליד החנוכיה

    מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    מיוחד

    אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    הצדיק הבטיח והצדיק מקיים!

    הזוי: מזכיר בת"ת ניצל מחוב של מיליון שקל

    כיכר בשיתוף הצדיק מיבנאל | מקודם
    ש

    מה אוכלים היום?

    כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    מה אוכלים היום?

    מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    מה אוכלים היום?

    לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    מה אוכלים היום?

    בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    יותר קל ממה שאתם חושבים

    איפה עוד תקבלו 52 שקל לשעה?

    כיכר בשיתוף מטרופולין | מקודם
    ש

    מה אוכלים היום?

    כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    מה אוכלים היום?

    הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    ל"ג בעומר

    מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    מה אוכלים היום?

    ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    לסיים מסכת אחרי מסכת

    2 מליון ₪ הושקעו בפרוייקט הדיגיטל התורני - הצטרפו >>

    כיכר בשיתוף יומי | מקודם
    ש

    מדריך וידאו מפורט

    כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
    ש

    מה אוכלים היום?

    "לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

    אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם