מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

מילוי של בשר טחון עסיסי ומתובל היטב עם פטריות וצנוברים, עטוף בלחמניית תפוחה וטעימה טעימה. אוראל בראל עם מתכון מנצח ללחמניות בשר מושלמות. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

לחמניות ממולאות בשר (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 1/2 3 כוסות מים פושרים (אמצעי מדידה: כוס חד"פ לשתיה קרה)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס שמן

למילוי הבשר:

  • 600 גרם בשר טחון של "מותג הבשר" מבית וול דאן (בד"צ 'בני ציון' של הרב מוצפי)
  • 100 גרם צנוברים
  • 1 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות
  • 1 פלפל צ'ילי, קצוץ
  • 6-8 פטריות, פרוסות
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר חום

לציפוי:

  • 1 חלבון ביצה
  • 1/2 כפית סוכר חום + 1 כף מים מים
  • 2 כפות שומשום

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

1. בקערת מיקסר, מערבבים את השמרים, הסוכר והמים וממתינים 10 דקות עד שהשמרים מעלים קצף. מוסיפים את הקמח, הביצים והשמן ומעבדים עם וו לישה במהירות נמוכה במשך דקה. מוסיפים את המלח ומעבדים במהירות הגבוהה ביותר במשך 7 דקות.

2. מעבירים את כדור הבצק לקערה נפרדת, משומנת, מכסים את הקערה בניילון נצמד ועושים בו 2-3 חורים, כדי שהבצק יקבל מעט אוויר, כך הוא יתפח יותר, ומניחים להתפחה של שעה.

במקביל, מכינים את מילוי הבשר:
3. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את הצנוברים, הפטריות והצ'ילי, מתבלים בכורכום, פלפל שחור, מלח וסוכר חום ומערבבים במשך דקה.

4. מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו בעזרת מזלג שלא יווצרו גושים. מבשלים במשך 5-7 דקות, עד שהמלית מאוחדת. מסירים מהאש ומניחים בצד לצינון.

5. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים, מגלגלים כל אחד לכדור ומסדרים על נייר אפייה.

4. עובדים על כל כדור בצק בנפרד: מרדדים אותו לעיגול, מניחים במרכזו 2-3 כפות ממילוי הבשר, מקפלים פנימה את הקצוות, מהדקים ומגלגלים לכדור יפה.

5. בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מסדרים את כדורי הבצק הממולאים. ממיסים את הסוכר החום עם כף מים חמים, טורפים היטב עם חלבון הביצה ומברישים את הכדורים. מפזרים מעל שומשום בנדיבות ומכסים את הכדורים להתפחה שנייה למשך 15 דקות.

6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 25 דקות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
רוטב? תודה!!
מנחם
אפשר להכין רוטב פיטריות סמיך כמו שמכינים לבורקס
אוראל בראל
2
יאאמממממממממממממממממממממ
נחינ
איזה כייף
אוראל בראל
1
נראה ממש טעים אוראל אתה פשוט אלוף ומוכשר בטרוף אשריך תודה לה' שיש אנשים כמוךך.
חח
תודה על תגובה מחממת את הלב
אוראל בראל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבשר:

ש

סוד השף

הבצק רך, הקרום קריספי, והביס – לא מהעולם הזה. הקובה המטוגנת הזו תשדרג לכם כל ארוחה ותעלים כל שאריות | מתכון מדויק, שלב אחרי שלב – כולל כל הסודות הקטנים (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

טעם של עוד

ביס אחד מהאוסובוקו הזה ייקח אתכם לטוסקנה בלי לצאת מהבית. נתחים עסיסיים, יין חצי יבש, ושזיפים מתקתקים – כל הטוב בסיר אחד. הכירו את המתכון המנצח של השף אוראל בראל (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

פריכות וטעמים עמוקים

כרובית רכה ועדינה מתחבאת בתוך מעטפת בשר עסיסית, מתובלת בדיוק במידה הנכונה. הטיגון מעניק לה פריכות זהובה, והבישול ברוטב עמוק וסמיך מחבר בין כל הטעמים לחוויה מושלמת. ביס אחד, ואתם כבר מכורים! (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

טעמים מושלמים

הסיר הזה מתחיל עם פרוסות בשר מספר 8 (שריר הזרוע), נתח בשר איכותי ומרקם רך במיוחד, שמתבשל lentamente (לאט) עד שהוא סופג את כל הטעמים שמסביב. הפרוסות האדומות של הבשר נמסות בפה, רכות ועסיסיות | לאורך הבישול, מצטרפים לסיר פרחי כרובית טריים, שהופכים רכים ומלאים בטעמים. כל פרח של כרובית, במרקם הנפלא שלו, סופג את הרוטב העשיר של הבשר ומוסיף לתערובת את המתיקות והמרקם הייחודי של הירק, שמשתלב בצורה מושלמת עם טעמי הבשר (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

מעורר חושים

כל מי שטעם סיגר מרוקאי ביתי מיד התמכר לטעם המושלם | המנה הזו היא לא סתם סיגר – היא חוויה שגורמת לך להרגיש את כל התרבות המרוקאית בטעמה: מושלמת לאירוח, כמאכל לילה או כמנת פתיחה שתעורר את כל החושים (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

כלי קודש

שיטת שש הנקודות נועדה לאפשר לכל אחד ללמוד ולהצליח במבחני הרבנות הראשית, הן לדיינות, הן לרבנות והן לתעודת הסמכה כטוען רבני. מאות בוגרים של מל"מ כבר מכהנים כרבנים וטוענים רבניים. עם הצלחה לא מתווכחים (לימודים)

כיכר בשיתוף מלמ|מקודם
ש

הפינוק של פורים!

הבצק, רך וקריספי מבחוץ, יוצא חמים מהתנור ומפריש ניחוחות שגורמים לכל אחד להרגיש בבית | המילוי? אסאדו מפורק, מבושל עד רכות מושלמת עם תיבול מדויק ועסיסי | הפורים הזה אתם חייבים להתפנק עם המתכון המושלם הזה (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

מתכון מנצח!

פרגיות ממולאות בהודו טחון וצנוברים – חגיגה של טעמים!המנה הזו היא בדיוק מה שצריך לשולחן החג – פרגיות עסיסיות שמתמלאות במלית מושלמת של הודו טחון, צנוברים ובצל מטוגן, עטופות ברוטב עשיר ומלא עומק. בכל ביס תרגישו את השילוב בין הבשר הרך, הקראנצ'יות של הצנוברים והתיבול המדויק – מתכון מנצח שכולם יאהבו!

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

סודות השף

היום נגלה לכם את כל הסודות להכנת אסאדו עסיסי, פיקנטי ונימוח – וכל זה בקלות מפתיעה. שלב אחר שלב נפרט איך לבחור את הבשר הנכון, איך לתבל כמו שצריך, ומהן שיטות הצלייה שיהפכו כל נתח לחגיגה של טעמים (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

מנה חגיגית ופיקנטית

כרישה ממולאת היא שילוב מושלם של טעמים עשירים ומרקמים מענגים. זו מנה ייחודית ומרשימה שמתאימה לשולחן חגיגי, הן כמנה עיקרית או כתוספת למנה בשרית. זו מנה שתפנה את תשומת הלב על השולחן, תוסיף טעמים חדשים ותהפוך את השולחן לחגיגי במיוחד (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

בקלי קלות!

הכינו פרוסות בשר בדרך הקלה והקצרה ביותר עם תוצאה הכי מושלמת שיש!! צלי כתף מספר 5 עם פיטריות המתכון הכי קל שתכירו! המתכון הבא חוסך לנו את כל ההתעסקות עם שליקת הבשר ומקצר לנו את התהליך למינימום עבודה ומקסימום תוצאה! (אוכל ומתכונים)

אוראל בראל בשיתוף וול דאן|מקודם
ש

השקעה במתחם העתיד של רחובות והשפלה:

״משקיעים שזיהו את הפוטנציאל ורכשו קרקע במתחם לפני מספר שנים נהנים היום מעליית ערך של מאות אחוזים, אין לנו ספק שזה מה שיקרה גם עם השכונה החדשה המתוכננת״, אומרים בחברת השיווק (נדל"ן)

כיכר בשיתוף ויסל נדל"ן|מקודם

עסיסי- לכל המשפחה

פסטה בולונז היא הארוחה המושלמת לכל המשפחה – רוטב עשיר וסמיך עם בשר עסיסי, עגבניות ותבלינים שמעניקים לו עומק וטעם ממכר- מוגש עם ספגטי לוהט ופטרוזיליה | כולם יבקשו עוד מנה! (אוכל ומתכונים)

||
1
ש

מקורי ופיקנטי

במקום להגיש את הסופגניות ואת המנה העיקרית בנפרד - וול דאן מחברת אותם לשלמות: סופגניה שמנמנה עם קציצת המבורגר עסיסית שהכי טעים לשדך לה ביצת עין וצ'יפס טוב (אוכל ומתכונים)

כיכר בשיתוף וול דאן|מקודם

פיצוץ של טעמים

מחפשים ארוחה עיקרית מושלמת שתהפוך כל שולחן לחגיגה? פרגיות במילוי בשר הן התשובה המושלמת! שילוב טעמים עסיסי ומרקם רך הופכים את המנה הזאת ללהיט בכל אירוח. הכנתן פשוטה להפליא והתוצאה – מנה מפוארת שכל הסועדים יתלהבו ממנה (אוכל ומתכונים)

|
ש

משפחה בת 12 נפשות מנווה יעקב איבדה באחת כל כל רכושה וקנייניה, כשהבית עלה בלהבות • "כמעט הכל נשרף ומה שלא נשרף, ניזוק מהמים וקצף הכיבוי. נשארנו בלי כלום" • המרא דאתרא של 'נווה יעקב מרכז' הגרי"י זילברמן, יוצא בקריאה נרגשת לסייע למשפחה שהיא בבחינת 'בתר עניא אזלא עניותא' (חרדים)

אסף מגידו|מקודם

מרשים וטעים בטרוף!

רוצים להפתיע את האורחים שלכם? סיגר ממולא בשקדי עגל וכבד הוא שילוב מפתיע וטעים להפליא | המרקם הקריספי של הבצק, בשילוב עם המילוי העשיר והטעים, יוצרים חגיגה של טעמים במנה אחת שתהנה את כל החושים (אוכל ומתכונים, בשרי)

||
1

במיוחד לראש חודש!

יש משהו מנחם וטעים בריח של בשר צלוי שמתפשט בבית | רולדת העגל הזאת היא מנה מושלמת לארוחת ראש חודש חגיגית ולכל שבת | עם מרכיבים פשוטים וטכניקה קלה, תכינו מנת גורמה בקלות ובמהירות- הבשר נחתך יפה ויוצא רך במיוחד (אוכל ומתכונים, בשרי)

||
2
ש

שריינו לפני שיגמר

באמפי תיאטרון קיסריה יעלו על במה אחת כמה מהכוכבים הגדולים של המוזיקה היהודית והישראלית, למופע חד-פעמי בליווי התזמורת הסימפונית הישראלית ראשון לציון, בניצוחו של יובל סטופל (מוזיקה)

אסף מגידו|מקודם
זמני היוםמזג אווירפנו אלינוקריירהמדיניות פרטיות