מה אוכלים היום?

מתכון ללחמניות ממולאות בשר - וול דאן

מילוי של בשר טחון עסיסי ומתובל היטב עם פטריות וצנוברים, עטוף בלחמניית תפוחה וטעימה טעימה. אוראל בראל עם מתכון מנצח ללחמניות בשר מושלמות. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

לחמניות ממולאות בשר (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 1/2 3 כוסות מים פושרים (אמצעי מדידה: כוס חד"פ לשתיה קרה)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
למילוי הבשר:
  • 600 גרם בשר טחון של "מותג הבשר" מבית וול דאן (בד"צ 'בני ציון' של הרב מוצפי)
  • 100 גרם צנוברים
  • 1 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות
  • 1 פלפל צ'ילי, קצוץ
  • 6-8 פטריות, פרוסות
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר חום
לציפוי:
  • 1 חלבון ביצה
  • 1/2 כפית סוכר חום + 1 כף מים מים
  • 2 כפות שומשום

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. בקערת מיקסר, מערבבים את השמרים, הסוכר והמים וממתינים 10 דקות עד שהשמרים מעלים קצף. מוסיפים את הקמח, הביצים והשמן ומעבדים עם וו לישה במהירות נמוכה במשך דקה. מוסיפים את המלח ומעבדים במהירות הגבוהה ביותר במשך 7 דקות.

2. מעבירים את כדור הבצק לקערה נפרדת, משומנת, מכסים את הקערה בניילון נצמד ועושים בו 2-3 חורים, כדי שהבצק יקבל מעט אוויר, כך הוא יתפח יותר, ומניחים להתפחה של שעה.

במקביל, מכינים את מילוי הבשר:
3. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את הצנוברים, הפטריות והצ'ילי, מתבלים בכורכום, פלפל שחור, מלח וסוכר חום ומערבבים במשך דקה.

4. מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו בעזרת מזלג שלא יווצרו גושים. מבשלים במשך 5-7 דקות, עד שהמלית מאוחדת. מסירים מהאש ומניחים בצד לצינון.

5. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים, מגלגלים כל אחד לכדור ומסדרים על נייר אפייה.

4. עובדים על כל כדור בצק בנפרד: מרדדים אותו לעיגול, מניחים במרכזו 2-3 כפות ממילוי הבשר, מקפלים פנימה את הקצוות, מהדקים ומגלגלים לכדור יפה.

5. בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מסדרים את כדורי הבצק הממולאים. ממיסים את הסוכר החום עם כף מים חמים, טורפים היטב עם חלבון הביצה ומברישים את הכדורים. מפזרים מעל שומשום בנדיבות ומכסים את הכדורים להתפחה שנייה למשך 15 דקות.

6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 25 דקות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר