ליד החנוכיה

מתכון לרביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

רביולי נמסים בפה ממולאים בבשר אסאדו מפורק ומענג. עיקרית מהממת לאירוח שתגנוב ההצגה. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • לרביולי:
  • 500 גרם קמח מנופה (שוקלים לאחר הניפוי)
  • 1 ביצה
  • 3 חלמונים
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 80 מ"ל שמן זית
  • 1 כף מחית פסטו
  • למלית הבשר:
  • 500 גרם בשר אסאדו ללא עצם טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 3-4 שיני שום
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור גס
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף רוטב סילאן
  • לרוטב:
  • 100 גרם צנוברים
  • 50 גרם אגוזי מלך
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל סגול קטן, פרוס לרצועות דקות
  • צרור בזיליקום, קצוץ
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית סוכר חום

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

אופן הכנת רביולי אסאדו (צילום ועריכה: אוראל בראל)

מתחילים בהכנת הבשר:
1. מניחים את נתח הבשר על נייר אפייה, מפזרים סביבו את שיני השום, מתבלים במלח ופלפל שחור ויוצקים מעל את שמן הזית והסילאן. עוטפים את הבשר בשכבה נוספת של נייר אפייה (צפו בסרטון לטכניקה מעולה של איטום הבשר). מניחים את "חבילת הבשר" בתבנית רוסטר ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 4-5 שעות.

2. לאחר האפייה, מפרקים את הבשר בעזרת מזלג וסכין.

במקביל, מכינים את בצק הרביולי:
3. עורמים את הקמח על משטח עבודה נקי ויוצרים גומה במרכז הערימה. מערבבים בקערה את שאר רכיבי הרביולי, טורפים היטב ויוצקים אותם לגומת הקמח. מערבבים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעתיים.

4. חותכים את הבצק ל-6 חלקים שווים ומקמחים אותם בנדיבות.

5. מרדדים כל חלק בעזרת מערוך ואז מעבירים את הבצק במכונת פסטה - מתחילים בחלק הכי עבה, מספר 1, ומתקדמים עד לחלק הכי דק, מספר 9.

הרכבת הרביולי:
6. ממקמים את רצועות הבצק על משטח עבודה נקי ומקומח קלות. מניחים כף מהמילוי לכל כיסון, במרחק שווה, לאורך רצועת הפסטה. מרטיבים במים מעט את הבצק שסביב המילוי, מכסים עם רצועת פסטה נוספת, קורצים עיגולים קטנים בעזרת רינג קטן ומהדקים את הקצוות.

7. מסדרים את הרביולי על מגש ומניחים בצד לייבוש במשך 30 דקות.

8. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים עם מעט שמן וכפית מלח. מוסיפים את הרביולי ושולקים את הרביולי במשך דקה, עד שהרביולי צפים למעלה.

הכנת הרוטב:
9. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד לזהבה. מוסיפים את הצנוברים, האגוזים, הבזיליקום והתבלינים, ומקפיצים יחד במשך דקה. מוסיפים את הרביולי ומטגנים אותם עד שהם מקבלים גוון מעט זהוב. מגישים מיד.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר