כיכר השבת

מיוחד

מתכון לסטייק במחבת עם נתח דנבר לצד צ'יפס אבוקדו

ה-"דנבר קאט" הוא נתח מופלא, עסיסי ומשויש, בעל טעם בשרני ועשיר במיוחד שמתאים לצלייה קצרה במחבת או על גריל ונחשב לאחד הסטייקים הפופולריים ביותר - ומיד תבינו למה. אוראל בראל מגיש את הסטייק לצד צ'יפס אבוקדו מפתיע ונהדר (מתכונים, אוכל)

4
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | י"ט בטבת | 12.01.23
סטייק במחבת עם דנבר קאט לצד צ'יפס אבוקדו
סטייק במחבת עם דנבר קאט לצד צ'יפס אבוקדו (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 7-8 נתחי סטייק דנבר מרשת קצביות 'וול דאן'
  • מלח ופלפל שחור גס
  • 1 כפית שמן
  • לצ'יפס אבוקדו:
  • 1 אבוקדו - לא רך מדי ולא קשה מדי
  • 1 ביצה
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • פלפל שחור, לפי הטעם
  • 1 כוס סודה / בירה
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

הכנת הסטייקים:
1. משמנים מחבת בכפית שמן, מביאים לרתיחה, מתבלים את נתחי הסטייק במלח ופלפל שחור גס לפי הטעם, משני צדדים, וצולים את הסטייקים במשך דקה מכל צד.

הכנת צ'יפס אבוקדו:
2. מקלפים וחותכים את האבוקדו לרצועות ארוכות ושוות בעובי 1 ס"מ.

3. בקערה גדולה, מניחים את הקמח, הקורנפלור, מלח ופלפל שחור ואבקת האפייה ואז מוסיפים את הביצה והסודה או הבירה ומערבבים היטב בעזרת מטריפה ידנית עד לקבלת בלילה אחידה.

4. מחממים שמן לטיגון עמוק (בגובה של כ-5 ס"מ), מצפים את רצועות האבוקדו בבלילה, מטגנים היטב עד שהצ'יפס מקבל גוון זהוב-שחום יפה ומוציאים למסננת / נייר סופג.

מגישים מיד, חם, לצד הסטייקים המוכנים.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אמלה... מה זה השלמות הזו??? שאלה: האם האבוקדו לא צריך להיות מאוד בשל לפי הסרטון נראה שהוא טיפ טיפה נוקשה אשמח לתשובה רוצה להכין כבר היום!! אלוף!!!
נועם12.01.23
אבוקדו בחום מתרכך עוד יותר לכן עדיף לקחת אבוקדו שהוא לא קשה ולא רך מידי וככה זה יוצא רך
אוראל בראל12.01.23
1
שלמות !!! נדהמת כל פעם מחדש .
שאפו ענק!12.01.23
תודה רבה
אוראל בראל18.01.23
אולי גם יעניין אותך
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מודל מנצח

להקים עסק דיגיטלי מניב: הכירו את סמרטה

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לבעלי הון עצמי של ₪255,000

ההזדמנות: פרויקט יוקרתי בבני ברק, צמידות לפארק ירקון

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

זה הזמן להזמין

החג הזה, תתרגשו ותתחדשו עם נעם 2! טכנולוגית חם וקר

כיכר בשיתוף נועם2 | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

עם הצלחה לא מתווכחים

ככה ניצחתי את הפחד מהרבנות

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם