כיכר השבת

מתכונים לשבועות

מתכון לטורטליני במילוי גבינות עם חצילים ופלפלים

מחפשים איך להרשים בסעודה החגיגית של שבועות? הנה, המנה הזו בדיוק בשבילכם: במחבת אחת יש לכם טורטליני במילוי גבינות - שקונים מוכן, אנחנו לא עובדים קשה הפעם, ומבשלים קלות עם חצילים ופלפלים (מתכונים לשבועות, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | ג' בסיון | 06.06.19
ככה זה מתחיל. אנחנו לא עובדים קשה - אנחנו קונים אותם מוכנים
ככה זה מתחיל. אנחנו לא עובדים קשה - אנחנו קונים אותם מוכנים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 חציל בינוני, חתוך לקוביות
  • 2 גמבות, חתוכות לרצועות
  • מלח גס ופלפל שחור
  • 4 שיני שום, קצוצות דק
  • 1/4 כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • 3 כוסות ציר מרק ירקות / מים
  • 1 חבילת טורטליני גבינה קנויים (ניתן להשיג בסופרים בכשרות מהדרין או להחליף ברביולי)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את החצילים, רצועות הפלפלים, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, במשך 6-8 דקות.

2. מוסיפים את השום והצ'ילי הגרוס ומבשלים תוך ערבוב עוד דקה.

3. מוסיפים את ציר המרק / המים והטורטליני, ומבשלים במשך 12-15 דקות עם מכסה. מדי פעם מערבבים, עד שהפסטה מבושלת ורוב הנוזלים התאדו.

4. מוסיפים את הפטרוזיליה ו-1/4 כוס פרמזן, מערבבים ומסירים מהאש. לפני ההגשה מפזרים מעל את 1/4 כוס הפרמזן הנותר.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
פסטות

אטריות עם כרוב מטוגן ופרמזן

כיכר אוכל | 21.02.23

מה נאכל היום?

בחצי שעה ותו לא: פסטה וחזה עוף ברוטב פסטו ועגבניות מיובשות

כיכר אוכל | 12.02.23

מה נאכל היום?

הכי קלה שיש: פסטה קאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז - במתכון אחד

כיכר אוכל | 01.02.23

מה נאכל היום?

יעיל וקליל: פסטה ברוטב עגבניות, פלפלים קלויים ופרמזן

כיכר אוכל | 22.01.23

מה נאכל היום?

מאק אנד צ'יז תוצרת בית בריא יותר

כיכר אוכל | 04.01.23
ש

 לא רק מפגע אסתטי

לא תרופות סבתא ולא ניתוח: הטיפול החדשני לפטרת הציפורניים

כיכר בשיתוף סאן קליניק | מקודם

מה אוכלים היום?

פסטה מוקרמת ומנחמת - בלי טיפת שמנת

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.12.22

מה נאכל היום?

קרם דה לה קרם: פסטה ברוטב שמנת ושום

כיכר אוכל | 29.11.22

מה נאכל היום?

בסיר אחד: פסטה ברוטב עגבניות, חצילים ופטריות

כיכר אוכל | 06.11.22

מה נאכל היום?

הכל בסיר אחד: ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות עסיסי

כיכר אוכל | 25.10.22
ש

הצדיק הבטיח והצדיק מקיים

האברך הזה קנה בית בבניין מפואר בגוש דן >>

כיכר בשיתוף הצדיק מיבנאל | מקודם

באנו לשדרג

כמו חיילים: פשטידת פסטה וגבינות אלגנטית

כיכר אוכל | 19.10.22

מה נאכל היום?

פסטה ירוקה מוקרמת ועדיין מרעננת ולא כבדה

כיכר אוכל | 05.09.22

מה אוכלים היום?

חלומי: כך תשלבו פסטו עגבניות בפסטה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

מה אוכלים היום?

לא לילדים: פסטה ברוטב עגבניות שיכור משגע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22
ש

עולם ההטבות

סמסונג חדש שיגרום לך לחייך וגם יחסוך לך כסף

כיכר בשיתוף מרכניל | מקודם

30 דקות עבודה

פסטה אה צ’צ’י: פסטה שהיא ארוחה שלמה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 14.02.22

מה אוכלים היום?

הכי מנחם שיש: מרק עם רביולי ופטריות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 08.02.22

מה אוכלים היום?

תוך 30 דקות: פסטה ברוטב עגבניות ופטריות מיוחד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 16.01.22

מה אוכלים היום?

רביולי בטטה: מסעדה בבית - תוך 30 דקות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 11.01.22
ש

כללית לטובת לקוחותיה

זקוקים לשירות רפואי? רובוט חיפוש חכם יסייע לכם

כיכר בשיתוף כללית | מקודם

מסעדה בבית

כך תכינו פסטה ביתית מושלמת עם רצועות בקר

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.12.21

מה אוכלים היום?

זודלס: פסטה קישואים ברוטב עגבניות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.12.21

בצ'יק צ'ק: פסטה עם נקניקיות ושׁוּמׇר

כיכר אוכל | 03.10.21