njer  NPJHS  www..  אבי אילסון..

באנו לעזור

לחתוך רימון בלי להתלכלךבאנו לעזורצפו: הדרך הכי נקייה ומהירה לחתוך רימוןאפרת ליכטנשטט מהבלוג "אז מה את עושה כל היום?" מצילה נפשות מישראל עם הסרטון הכי יעיל שתראו אי פעם
3 סוגי סכינים שכל טבח ביתי זקוק להם3 סוגי סכינים שכל טבח ביתי זקוק להםסכין חד ואיכותי הוא הכוכב של המטבח ותוכלו להתמודד עם כמעט כל תהליכי הכנת האוכל עם שלושה להבים בלבד. למדו מהם, מה הם עושים ואיך קוצצים כמו מקצוענים (אוכל, באנו לעזור)
המרכיב המוזר שישדרג את החביתה שלכםבאנו לשדרגהמרכיב המוזר שישדרג את החביתה שלכםכל העניין של ביצים מטוגנות הוא שהן כל כך פשוטות ועדיין, לפעמים מלח ופלפל אינם מספיקים. כדי להכין את המקושקשת/החביתה המושלמת, הוסיפו מרכיב אחד בלבד - שכבר נמצא במקרר שלכם (אוכל, באנו לעזור)
כך תשמרו על עוגיות רכות וטריות לאורך זמןכך תשמרו על עוגיות רכות וטריות לאורך זמןנשנוש עוגיה חמה שיצאה מן התנור, הוא תענוג לא קטן. החסרון? אתם נוגסים באותה עוגיה למחרת והיא קשה ויבשה. כמה טוב שיש לנו כמה טריקים בשרוול שיאריכו את חיי העוגיות הביתיות שלכם (אוכל, באנו לעזור)
זהו הסוד להכנת פאי תפוחים מושלםזהו הסוד להכנת פאי תפוחים מושלםמכינים עוגת תפוחים בבית? השתמשו בשני סוגים של תפוחים והמאפה שלכם יצליח. אז איזה זנים מומלצים ואיך מוודאים שהם אכן טובים מבפנים כמו שהם יפים מבחוץ? (אוכל, באנו לעזור)
הגלידה מוצקה מדי וקשה להגישה? הנה הפתרוןבאנו לעזורהגלידה מוצקה מדי וקשה להגישה? הנה הפתרוןצלוחית גלידה בערב קיצי זה פינוק מושלם. אם היא מתוצרת ביתית, אפילו יותר טוב ויותר זול. אבל לעתים קרובות, לגלידה ביתית (ולא רק) מתקבל מרקם קשה שאינו מאפשר הגשה. זה מה שתעשו (אוכל, באנו לעזור)
המדריך: כך תבשלו ארוחה לאדם אחדבאנו לעזורהמדריך: כך תבשלו ארוחה לאדם אחדיש לכם ילדים בררניים במיוחד? אנחנו יודעים, זה לא פשוט לבשל לעצמכם כל יום. ארוחת צהריים ביתית או מזון מהיר? חברים, מצאנו את הפתרון עבורכם: תכנון ארוחות מראש. כך תעשו זאת נכון (אוכל, באנו לעזור)
האורז שלכם שוב נשרף? הנה 6 סיבות לכךבאנו לעזורהאורז שלכם שוב נשרף? הנה 6 סיבות לכךאם סיר אורז פשוט תמיד יוצא לכם דביק, יבש או חרוך - אנחנו כאן כדי לשנות את המצב
הטריק הפשוט לשמירה על חסה טריה ורעננהבאנו לעזורהטריק הפשוט לשמירה על חסה טריה ורעננההוצאתם ירקות מהמקרר כדי לחתוך סלט לארוחת בוקר. קצצתם, תיבלתם והתיישבתם לאכול. אבל אז גיליתם שהלחות העודפת על החסה הפכה את המנה שלכם לרקובה ועלובה. כך תשנו את המצב (אוכל)
לקלף שום בדרך הכי קלה שישבאנו לעזורצפו: דרך חדשה לקילוף שום שאתם חייבים להכירהו, שום. המרכיב שאנחנו לא יכולים בלעדיו אבל ההתעסקות איתו עלולה לגרום לכאב ראש רציני. השיטה הזו מציעה פתרון מעולה!
המרכיב הזה יעניק לפופקורן שלכם טעם יוצא דופןהמרכיב הזה יעניק לפופקורן שלכם טעם יוצא דופןאין חגיגה או ערב זוגי בבית, בלי קערת פופקורן מהביל. כמה שמחנו שלאחרונה גילינו טריק קטן ומפליא שלוקח את החטיף האהוב עלינו לשלב הבא. מדובר, החזיקו חזק, בטפטוף קל של רוטב סויה (אוכל)
5 מזונות שלא ידעתם שאפשר להקפיא5 מזונות שלא ידעתם שאפשר להקפיאבקניה השבועית בסופרמרקט אתם רוכשים מכל הבא ליד. הכל טוב ויפה, עד שהמזווה שלכם עולה על גדותיו. תתפלאו, יש מזונות שלא עלה בדעתכם שניתן להקפיא. הנה הם (אוכל)
היין חם? אל דאגה. הנה טריק מהירבאנו לעזוראיך לצנן בקבוק יין תוך פחות מ-30 דקות?האורחים כבר בדלת ואז אתם מגלים שמישהו שכח להכניס את היין למקרר. לא נעים, אך אל דאגה. הנה טריק מהיר
מה עושים עם החוטים המוזרים שבתוך הבננה?מה עושים עם החוטים המוזרים שבתוך הבננה?יש דבר אחד שאנחנו פשוט לא מצליחים להבין בכל פעם שאנו אוכלים בננה: החוטים המוזרים האלה שבתוכה - האם הם מיועדים למאכל אדם או לא? מסתבר שכן, ועוד איך, ויש להם מטרה חשובה (אוכל)
לא קשה להכין ביצים קשותבאנו לעזוראחת ולתמיד: זו הדרך הנכונה להכין ביצים קשותאנחנו שמים אותן בסיר, מכסים במים, מדליקים את האש ומתפללים שנהיה חכמים מספיק לכבות אותה בזמן. אפשר אחרת
סתם עבדנו קשה כל הזמן הזה?באנו לעזוריושבים? מסתבר שאפשר לאכול קיווי כמו תפוחהכתבה הבאה תשנה את כל מה שאתם חושבים על קיווי, קליפות והיכן נמצאים באמת החלקים המזינים והבריאים בפרי
6 עצות הבישול הטובות ביותר שלמדנו מאמא6 עצות הבישול הטובות ביותר שלמדנו מאמאבלי הידע הקולינרי האינסופי של אמא שלנו, היינו עורכים הזמנה של אוכל לבית מדי ערב. מהכנת סלטים ועד מילוי המקרר במוצרים הנכונים, הנה 6 עצות הבישול הטובות ביותר שקיבלנו מאמהותינו (אוכל)
לחסל את המצות - בסטיילניצול שאריות - בסטיילנתקעתם עם מצות? זו הדרך הכי שווה לחסל אותןפסח מרגיש כמו עבר רחוק, אבל איכשהו כולנו נתקענו עם קופסת מצות אחרונה שמסרבת להיגמר - בשביל זה אנחנו כאן
6 שפים חושפים מהו מרכיב החובה במטבחבאנו לעזור6 שפים חושפים מהו מרכיב החובה במטבחמנת הדגל שלכם היא סופלה שוקולד קלאסי? נהדר, אך אולי הגיע הזמן להתקדם ולשדרג את היכולות הקולינריות שלכם?
עגבניות טריות לאורך זמןבאנו לעזור2 דברים שאתם חייבים לדעת על עגבניותאיך מאחסנים נכון עגבניות ומה הטמפרטורה המומלצת כך שהעגבניות שקניתם יישמרו היטב ויישארו טריות ועסיסיות?
כיכר אוכל
המומלצים