באנו לעזור

כיצד לפרוס אבטיח ב-5 שלבים פשוטיםכיצד לפרוס אבטיח ב-5 שלבים פשוטיםהקינוח האולטימטיבי לכל ארוחת צהריים קיצית: פרוסות אבטיח. אבל החיתוך של הפרי העגול והעצום הזה כל כך מורכב. חברים, קל יותר לבצוע אבטיח מכפי שנדמה לכם (אוכל, באנו לעזור)
בשל או לא בשל? כך תדעו אם האבטיח טובבשל או לא בשל? כך תדעו אם האבטיח טובכשאתם מנסים לבחור אבטיח בשל מהערמה אצל הירקן, אתם חשים כי רק ניחושים יסייעו לכם, נכון? לא, חברים. כך תוכלו לבחור אבטיח טוב, בעזרת טריק פשוט (אוכל, באנו לעזור)
טרנד לוהט: קילוף שום במים רותחיםטרנד לוהט: קילוף שום במים רותחיםחשבנו שניסינו כל טריק שהומצא אי פעם לצורך המטרה של קילוף שום, עד ששמענו על "שיטת המים הרותחים". היינו סקפטיים לגביה ולכן פנינו לנסותה בבית (אוכל, באנו לעזור)
הבננות מבשילות מהר מדי? הנה פתרוןבאנו לעזורכך תמנעו מהבננות להבשיל מהר מדיהרשת מלאה בטיפים איך לגרום לבננות להבשיל במהירות, אך מה עושים כשהן מבשילות מהר מדי? באנו לעזור
כך עושים את זה4 שלבים פשוטים ליצירת הסנדוויץ' המושלםכשמכינים כריך, יש כל כך הרבה אפשרויות לשפר אותו מבחינת הטעם, המרקם ובאופן שהשניים הללו מתמזגים. אם תשימו לב למספר טיפים פשוטים, תוכלו ליצור סנדוויץ' נהדר ומספק מדי יום ביומו (אוכל, באנו לעזור)
הטריק שישדרג את הירקות בתנור שלכםהטריק שישדרג את הירקות בתנור שלכםמעדיפים לוותר על שימוש במחבת פסים כדי לחסוך את הניקוי המתיש שלו? מתחלחלים מהמחשבה על תנור שפועל זמן רב ומחמם את כל הבית? הנה הדרך הקלה ביותר לשדרוג הצלייה שלכם (אוכל, באנו לעזור)
השיטה הכי טובה לאחסון ביצים קשותהשיטה הכי טובה לאחסון ביצים קשותתמיד טוב שיש כמה ביצים קשות במקרר, אך אף אחד מאיתנו לא רוצה לאכול ביצה מקולקלת. קראו את המדריך שלנו לאחסון ביצים קשות ולעולם לא יהרסו לכם התכניות שבניתם לארוחת הצהריים (אוכל)
כך תחממו שאריות פסטה שיקבלו מרקם נכוןכך תחממו שאריות פסטה שיקבלו מרקם נכוןאחד היתרונות שיש למנות פסטה: אפשר להכין אותן מחבילה גדולה ולצרוך במשך כמה ימים. אך לפני שאתם מבשלים חמש חפיסות פטוצ'יני, וודאו שאתם יודעים מהי הדרך הנכונה לחממן ביום שלמחרת (אוכל, באנו לעזור)
איך תשמרו על לחם טרי? אחסנו במיקרוגלאיך תשמרו על לחם טרי? אחסנו במיקרוגלעם כל כמויות הלחם שאנו מכינים וצורכים בימים אלו, לא באמת ידענו איך גורמים להן להחזיק זמן רב ככל האפשר. מסתבר שהדרך לעשות זאת היא לאחסן אותן במיקרוגל והנה ההסבר (אוכל)
טובים כמו המקור: 5 תחליפים לאבקת אפייהטובים כמו המקור: 5 תחליפים לאבקת אפייהאם הבנתם שאין לכם אבקת אפייה כאשר ידכם כבר טמונה עמוק בתוך בצק עוגיות, אל תיבהלו. יש המון תחליפים לאבקת אפייה שיכולים לייצר קינוח מעולה וכנראה שכבר יש לכם כמה מהם במזווה (אוכל)
השיטה להוצאת עוגה שלמה מתבניתהשיטה להוצאת עוגה שלמה מתבניתאתם מנסים לחלץ עוגה אפויה טריה מתוך תבנית. היא תקועה, היא חרוכה והייתם אמור להגיש אותה לאורחים לפני כמה דקות. לפני שאתם נבהלים ובסוף מפוררים אתה לחתיכות, קחו נשימה עמוקה (אוכל)
סוכר גבישי: הטאץ' שהמאפים שלכם צריכיםסוכר גבישי: הטאץ' שהמאפים שלכם צריכיםהאפייה של כל אחד מאיתנו יכולה להשתפר עם סוכר גבישי. מחפשים קיצור דרך להעניק לקינוחים שלכם ווייב מקצועי? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת על המוצר המדהים הזה + טיפים להכנתו בבית (אוכל)
מאחסנים חמאה במקרר? יתכן שאתם טועיםבאנו לעזורמאחסנים חמאה במקרר? יתכן שאתם טועיםמאחסנים חמאה במקרר (ונאבקים בה בכל מריחה על הטוסט בארוחת בוקר)? או שומרים אותה על השיש, מוכנה ומזומנה לכל שימוש? אם אתם הטיפוסים מהסוג הראשון (וגם אם לא), כדאי שתקראו (אוכל)
למה הבצק לא תופח?באנו לעזורהבצק לא תופח? הנה 4 סיבות מדוע זה קורהלמה הבצק לא תופח זו אחת השאלות הנפוצות ביותר בתהליך האפייה - ואלה ארבע הסיבות המרכזיות מדוע זה קורה
9 מתכונים טעימים עם שום לחיזוק מערכת החיסוןנלחמים בקורונה9 מתכונים טעימים עם שום לחיזוק מערכת החיסוןבימים של לחץ וחרדה כללית, חשוב לשמור על מערכת חיסון יציבה וחזקה כדי שנעבור את התקופה הזו בקלות ובבריאות
כך תדעו אם היין ששוכב במקרר עדיין טובכך תדעו אם היין ששוכב במקרר עדיין טובבליל שבת מזגתם לעצמכם כוס יין והחלטתם לשמור את שארית הבקבוק לפורים וכעת, אתם תוהים אם ניתן עדיין ליהנות ממנו והאם בכלל יין יכול להתקלקל. הנה כמה סימנים שיעזרו לכם להחליט (אוכל)
לאחסן תפוחים נכוןבאנו לעזור4 טיפים של מקצוענים לאחסון תפוחים לאורך זמןהצטיידתם בתפוחים? הגיע הזמן שתדעו איך לאחסן אותם נכון ולא תאלצו להיפרד ממחצית הכמות שקניתם בטרם עת   
3 מקרים שבהם אתם לא צריכים לקלף גזר3 מקרים שבהם אתם לא צריכים לקלף גזרמבזק חדשות: אתם לא צריכים לקלף גזרים - כל עוד אתם נותנים להם קרצוף הגון עם מים וסבון טרם האכילה. אתם יכולים לעשות זאת, אך דעו שזו מטלה מיותרת במיוחד בשלושת המצבים הבאים (אוכל, באנו לעזור)
תזונאית: המקרה היחיד שאורז לבן הוא בריאתזונאית: המקרה היחיד שאורז לבן הוא בריאאם אתם צרכנים של מזון בריא ומקפידים על כל גרגר שנכנס לפיכם, מן הסתם אתם בוחרים באורז מלא על פני לבן (או מוותרים על אורז לחלוטין). אך תזונאית מספרת מתי זה כן בסדר לאכול אורז לבן (אוכל)
כך תחממו מחדש צ'יפס שיהיה סופר קריספיבאנו לעזורכך תחממו מחדש צ'יפס שיהיה סופר קריספיללא כל ספק, צ'יפס הוא המאכל האהוב עלינו ושובר לנו דיאטות באורח קבע. הוא פשוט מענג, לא משנה איך מכינים אותו... אבל רק טרי טרי. מסתבר שלא בהכרח, אם יודעים איך לחמם אותו כיאות (באנו לעזור, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים