קווי הנייעס  b,bhvu  b,btk nb,  tunr tso

באנו לעזור

המרכיב הזה יעניק לפופקורן שלכם טעם יוצא דופןהמרכיב הזה יעניק לפופקורן שלכם טעם יוצא דופןאין חגיגה או ערב זוגי בבית, בלי קערת פופקורן מהביל. כמה שמחנו שלאחרונה גילינו טריק קטן ומפליא שלוקח את החטיף האהוב עלינו לשלב הבא. מדובר, החזיקו חזק, בטפטוף קל של רוטב סויה (אוכל)
5 מזונות שלא ידעתם שאפשר להקפיא5 מזונות שלא ידעתם שאפשר להקפיאבקניה השבועית בסופרמרקט אתם רוכשים מכל הבא ליד. הכל טוב ויפה, עד שהמזווה שלכם עולה על גדותיו. תתפלאו, יש מזונות שלא עלה בדעתכם שניתן להקפיא. הנה הם (אוכל)
היין חם? אל דאגה. הנה טריק מהירבאנו לעזוראיך לצנן בקבוק יין תוך פחות מ-30 דקות?האורחים כבר בדלת ואז אתם מגלים שמישהו שכח להכניס את היין למקרר. לא נעים, אך אל דאגה. הנה טריק מהיר
מה עושים עם החוטים המוזרים שבתוך הבננה?מה עושים עם החוטים המוזרים שבתוך הבננה?יש דבר אחד שאנחנו פשוט לא מצליחים להבין בכל פעם שאנו אוכלים בננה: החוטים המוזרים האלה שבתוכה - האם הם מיועדים למאכל אדם או לא? מסתבר שכן, ועוד איך, ויש להם מטרה חשובה (אוכל)
לא קשה להכין ביצים קשותבאנו לעזוראחת ולתמיד: זו הדרך הנכונה להכין ביצים קשותאנחנו שמים אותן בסיר, מכסים במים, מדליקים את האש ומתפללים שנהיה חכמים מספיק לכבות אותה בזמן. אפשר אחרת
סתם עבדנו קשה כל הזמן הזה?באנו לעזוריושבים? מסתבר שאפשר לאכול קיווי כמו תפוחהכתבה הבאה תשנה את כל מה שאתם חושבים על קיווי, קליפות והיכן נמצאים באמת החלקים המזינים והבריאים בפרי
6 עצות הבישול הטובות ביותר שלמדנו מאמא6 עצות הבישול הטובות ביותר שלמדנו מאמאבלי הידע הקולינרי האינסופי של אמא שלנו, היינו עורכים הזמנה של אוכל לבית מדי ערב. מהכנת סלטים ועד מילוי המקרר במוצרים הנכונים, הנה 6 עצות הבישול הטובות ביותר שקיבלנו מאמהותינו (אוכל)
לחסל את המצות - בסטיילניצול שאריות - בסטיילנתקעתם עם מצות? זו הדרך הכי שווה לחסל אותןפסח מרגיש כמו עבר רחוק, אבל איכשהו כולנו נתקענו עם קופסת מצות אחרונה שמסרבת להיגמר - בשביל זה אנחנו כאן
6 שפים חושפים מהו מרכיב החובה במטבחבאנו לעזור6 שפים חושפים מהו מרכיב החובה במטבחמנת הדגל שלכם היא סופלה שוקולד קלאסי? נהדר, אך אולי הגיע הזמן להתקדם ולשדרג את היכולות הקולינריות שלכם?
עגבניות טריות לאורך זמןבאנו לעזור2 דברים שאתם חייבים לדעת על עגבניותאיך מאחסנים נכון עגבניות ומה הטמפרטורה המומלצת כך שהעגבניות שקניתם יישמרו היטב ויישארו טריות ועסיסיות?
כיצד לשמור על בננות שלא ישחירו בטרם עתכיצד לשמור על בננות שלא ישחירו בטרם עתהבננה אידאלית להכנת שייקים, קינוחים ואפילו סתם כנשנוש בריא של שעת בין ערביים, אך לא כשהיא ירוקה או מנוקדת בכתמים. אז, אם אתם בעניין של בננות בשלות באופן מדויק, זה מה שתעשו (אוכל, באנו לעזור)
למה שף לעולם לא יזמין דג סלמון במסעדהבאנו לעזורלמה שף לעולם לא יזמין דג סלמון במסעדהיצאתם למסעדה נחשבת ואתם חושקים לטעום מאכלים מעניינים שיגלו לכם עולמות חדשים? אל תעשו את הטעות הזו
לאכול אננס - לא מה שחשבנובאנו לעזוררגע! איך לא סיפרו לנו שאפשר לאכול אננס ככה?רק המחשבה על הקילוף המתיש גרמה לכם לוותר על אכילת האננס? חכו! מסתבר שאפשר אחרת
לא על הבננה לבדה: ניתן לאכול קליפות בננהלא על הבננה לבדה: ניתן לאכול קליפות בננהאנו נוטים לזלזל בקליפת הבננה. זה קורה כי אין לנו באמת מושג למה היא מועילה מעבר לשמירה על הפרי. אך מסתבר כי היא מהווה מקור נהדר לוויטמינים וחומרים מזינים נוספים (אוכל, באנו לעזור)
הטריק הגאוני לניצול מקסימלי של שאריות אוכלהטריק הגאוני לניצול מקסימלי של שאריות אוכלמומחית הבישול, אינה גרטן, מספרת כי היא משתמשת בשאריות של מרק עגבניות וחצילים, כרוטב לפסטה אפויה בתנור עם עגבניות וחצילים של יום המחרת. זו רק דוגמא לשיטה הגאונית שלה (אוכל, באנו לעזור)
רק  אוהדי חמאת בוטנים יבינו כמה מבריק הכלי הזהרק אוהדי חמאת בוטנים יבינו כמה מבריק הכלי הזהלטובת כל אוהדי חמאת הבוטנים הפזורים ברחבי העולם: יש גאדג'ט חדש בשוק שעשוי לסייע לכם ויכול לפתור את הקושי להוציא שאריות עקשניות הדבוקות לצנצנת, שקשה להגיע אליהן (חדשות האוכל)
מעולם לא הכנתם אמפנדס? אל תנסו בדיוק כשדודה רינה בדלתבאנו לעזורהמקרה היחיד שבו לא כדאי לנסות מתכון חדשהרשת מוצפת במתכונים מפתים שמבטיחים שלבי הכנה לא מסובכים ותוצאת מופת ששווה לנסות - מלבד זמן אחד
האם אתם שוברים את 'כלל הזהב' של הכנת קפה?האם אתם שוברים את 'כלל הזהב' של הכנת קפה?אם תשתמשו ביותר מדי קפה, יהיה לו טעם חזק מדי, מעט מדי והוא יהיה חלש, נטול אפקט מעורר. לכן, מומחית בתחום מספרת שיש יחס מקובל בין קפה למים, להכנת כוס הקפה השחור האידאלית. מהו? (אוכל)
שמן קוקוסבאנו לעזורלמה אנשים מוסיפים שמן קוקוס לקפה שלהם?אנחנו מניחים שיש להם סיבה מוצדקת, אבל אנחנו בעיקר סקרנים מה הטעם של התמהיל הזה
מסתבכים עם שימוש בניילון נצמד? הנה טריק שיקל עליכםמסתבכים עם שימוש בניילון נצמד? הנה טריק שיקל עליכםכל רצונכם הסתכם בחיתוך פיסת ניילון נצמד כדי לארוז את ארוחת הצהריים למחר, אך בידכם נותר מין כדור ניילון המושלך לפח ואתם עוברים לנסיון שני. הפתרון: לאחסן את הגליל במקפיא. למה זה עובד? (אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים