באנו לעזור

3 מקרים שבהם אתם לא צריכים לקלף גזר3 מקרים שבהם אתם לא צריכים לקלף גזרמבזק חדשות: אתם לא צריכים לקלף גזרים - כל עוד אתם נותנים להם קרצוף הגון עם מים וסבון טרם האכילה. אתם יכולים לעשות זאת, אך דעו שזו מטלה מיותרת במיוחד בשלושת המצבים הבאים (אוכל, באנו לעזור)
תזונאית: המקרה היחיד שאורז לבן הוא בריאתזונאית: המקרה היחיד שאורז לבן הוא בריאאם אתם צרכנים של מזון בריא ומקפידים על כל גרגר שנכנס לפיכם, מן הסתם אתם בוחרים באורז מלא על פני לבן (או מוותרים על אורז לחלוטין). אך תזונאית מספרת מתי זה כן בסדר לאכול אורז לבן (אוכל)
כך תחממו מחדש צ'יפס שיהיה סופר קריספיבאנו לעזורכך תחממו מחדש צ'יפס שיהיה סופר קריספיללא כל ספק, צ'יפס הוא המאכל האהוב עלינו ושובר לנו דיאטות באורח קבע. הוא פשוט מענג, לא משנה איך מכינים אותו... אבל רק טרי טרי. מסתבר שלא בהכרח, אם יודעים איך לחמם אותו כיאות (באנו לעזור, אוכל)
השניצל מאתמול יכול להיות טעים אם תעשו כךהשניצל מאתמול יכול להיות טעים אם תעשו כךאין תחליף לשניצלים שבדיוק יצאו מהמחבת. אבל לאחר ששהו יום או יומיים במקרר, טעמם הוא, איך לומר, פשוט לא זה. אממה, מסתבר שעם חימום נכון, הם יכולים להיות ערבים לחך (אוכל, באנו לעזור)
מהפכני: טריק לקילוף שום בתוך 30 שניותבאנו לעזורמהפכני: טריק לקילוף שום בתוך 30 שניותאם פשוט תכניסו שיני שום מופרדות לצנצנת זכוכית, תסגרו אותה היטב עם מכסה ותנערו חזק ככל האפשר, במשך חצי דקה, תקבלו שיניים קלופות ונקיות שמוכנות לבישול מיידי (אוכל, באנו לעזור)
לא רק בחנוכה: טיפים להכנת לאטקעס מושלמיםלא רק בחנוכה: טיפים להכנת לאטקעס מושלמיםלאטקעס או כרעמזאלאך - בכל בית מכנים אותם בשם אחר, אך הכוונה זהה. המטרה של כולנו היא להכין לביבות תפוחי אדמה נטולות פגמים: פריכות, נדיבות ובעיקר, כאלו שקשה לעמוד בפניהן (אוכל)
למייגן מרקל יש טיפ לשיפור טעם של סטייקלמייגן מרקל יש טיפ לשיפור טעם של סטייקאשת הנסיך מוכרת לנו כבר כמה שנים ולכן אתם עשויים (ובעיקר עשויות) לחשוב שאתם יודעים הכל עליה, אך דבר אחד נותר בסוד: השיטה שלה להשבחת טעם הסטייק (אוכל)
איך לאחסן פטרוזיליה שתשאר טריה חודשיםאיך לאחסן פטרוזיליה שתשאר טריה חודשיםרוב המתכונים דורשים להשתמש בכמה ענפים בודדים של פטרוזיליה ומשאירים אתכם עם חבורה שלמה של זרדים, שרק מחכה שמישהו יגאל אותה מהחלק האחורי של המקרר. לא עוד, חברים (אוכל, באנו לעזור)
אתם לא חייבים לקלף ג'ינג'ר וזו הסיבהאתם לא חייבים לקלף ג'ינג'ר וזו הסיבהקילוף זנגביל הוא מייגע וצורך זמן, שלא לדבר על הסיכון של חיתוך האצבע שלכם, אם אינכם עושים זאת נכון. אבל מתי התחלנו לקלף זנגביל מלכתחילה? מי אמר שאי אפשר אחרת? (אוכל, באנו לעזור)
8 שימושים מפתיעים למיץ של המלפפונים החמוצים8 שימושים מפתיעים למיץ של המלפפונים החמוציםכל שבוע אוזלות מן המדפים בארונות המטבח שלנו כמה פחיות של מלפפונים חמוצים. תמיד רוקנו את המיכל מהמיץ שהיה בו לתוך הכיור והשלכנו אותו לפח, עד שגילינו שאפשר להשתמש בו שוב (אוכל, באנו לעזור)
הטעות האיומה שאתם עושים בבישול פסטההטעות האיומה שאתם עושים בבישול פסטהשימו לב: טעות תמימה יכולה להביא למנה מאכזבת. אם תצייתו להוראות ותלמדו איך לתקן אותה, אנו מתחייבים על כך שתקבלו סיר פסטה בטקסטורה הנכונה בדיוק. מילה של שף (מתכונים, אוכל)
לגרד ג'ינג'ר בקלותבאנו לעזוראיך לגרד ג'ינג'ר בקלות? רמז: ממש לא ככההוא נהדר כתוספת למגוון מנות ואף בריא, אך לקלף ולגרד ג'ינג'ר זו חוויה לא כיפית במיוחד שנוטה ללכלך את כל האזור
לחתוך רימון בלי להתלכלךבאנו לעזורצפו: הדרך הכי נקייה ומהירה לחתוך רימוןאפרת ליכטנשטט מהבלוג "אז מה את עושה כל היום?" מצילה נפשות מישראל עם הסרטון הכי יעיל שתראו אי פעם
3 סוגי סכינים שכל טבח ביתי זקוק להם3 סוגי סכינים שכל טבח ביתי זקוק להםסכין חד ואיכותי הוא הכוכב של המטבח ותוכלו להתמודד עם כמעט כל תהליכי הכנת האוכל עם שלושה להבים בלבד. למדו מהם, מה הם עושים ואיך קוצצים כמו מקצוענים (אוכל, באנו לעזור)
המרכיב המוזר שישדרג את החביתה שלכםבאנו לשדרגהמרכיב המוזר שישדרג את החביתה שלכםכל העניין של ביצים מטוגנות הוא שהן כל כך פשוטות ועדיין, לפעמים מלח ופלפל אינם מספיקים. כדי להכין את המקושקשת/החביתה המושלמת, הוסיפו מרכיב אחד בלבד - שכבר נמצא במקרר שלכם (אוכל, באנו לעזור)
כך תשמרו על עוגיות רכות וטריות לאורך זמןכך תשמרו על עוגיות רכות וטריות לאורך זמןנשנוש עוגיה חמה שיצאה מן התנור, הוא תענוג לא קטן. החסרון? אתם נוגסים באותה עוגיה למחרת והיא קשה ויבשה. כמה טוב שיש לנו כמה טריקים בשרוול שיאריכו את חיי העוגיות הביתיות שלכם (אוכל, באנו לעזור)
זהו הסוד להכנת פאי תפוחים מושלםזהו הסוד להכנת פאי תפוחים מושלםמכינים עוגת תפוחים בבית? השתמשו בשני סוגים של תפוחים והמאפה שלכם יצליח. אז איזה זנים מומלצים ואיך מוודאים שהם אכן טובים מבפנים כמו שהם יפים מבחוץ? (אוכל, באנו לעזור)
הגלידה מוצקה מדי וקשה להגישה? הנה הפתרוןבאנו לעזורהגלידה מוצקה מדי וקשה להגישה? הנה הפתרוןצלוחית גלידה בערב קיצי זה פינוק מושלם. אם היא מתוצרת ביתית, אפילו יותר טוב ויותר זול. אבל לעתים קרובות, לגלידה ביתית (ולא רק) מתקבל מרקם קשה שאינו מאפשר הגשה. זה מה שתעשו (אוכל, באנו לעזור)
המדריך: כך תבשלו ארוחה לאדם אחדבאנו לעזורהמדריך: כך תבשלו ארוחה לאדם אחדיש לכם ילדים בררניים במיוחד? אנחנו יודעים, זה לא פשוט לבשל לעצמכם כל יום. ארוחת צהריים ביתית או מזון מהיר? חברים, מצאנו את הפתרון עבורכם: תכנון ארוחות מראש. כך תעשו זאת נכון (אוכל, באנו לעזור)
האורז שלכם שוב נשרף? הנה 6 סיבות לכךבאנו לעזורהאורז שלכם שוב נשרף? הנה 6 סיבות לכךאם סיר אורז פשוט תמיד יוצא לכם דביק, יבש או חרוך - אנחנו כאן כדי לשנות את המצב
כיכר אוכל
המומלצים