שערי מט"ח:4.20  $3.63  

מנות פתיחה לפסח

סביצ'ה סלמון עם תותיםפסח תשפ"א 2021מורן פינטו מנצלת את התותים לסביצ'ה סלמוןהתותים עוד רגע עוזבים אותנו עד לשנה הבאה וזה הזמן לנצל אותם בכל דרך. כן, גם בתור מנת פתיחה של שולחן החג
סלט חצילים ופלפל אדום פיקנטיפסח תשפ"א 2021סלט חצילים ופלפל אדום שאתם חייבים לנסותמרקם רך ועוטף עם חריפות קלה מצד השום וחמצמצות נהדרת שמגיעה מהחומץ. סלט חובה בכל שולחן שבת וחג
קרם חצילים שרופים עם שום, לימון ומיונזפסח תשפ"א 2021קרם חצילים שרופים עם שום, לימון ומיונזואלה כל הרכיבים שאתם צריכים כדי ליצור קרם מהמם בטעם ממכר ומרקם שהופך אותו למטבל מושלם
מטבוחהפסח תשפ"א 2021המטבוחה שמורן פינטו מכינה לפסח הזהמטבוחה פיקנטית במרקם מושלם אחרי בישול איטי ארוך ארוך. הכי טעים לטבול בה מצה או להפוך אותה לבסיס לשקשוקה
ממרח זיתים, כוסברה, שום וצ'ילי גרוספסח תשפ"א 2021ממרח זיתים, כוסברה ושום פיקנטי ומשגעמשעמם לכם על המצה? נסו את הממרח המעולה הבא: זיתים ירוקים טחונים עם כוסברה, שום וצ'ילי גרוס
פילה סלמון חמוץ מתוקפסח תשפ"א 2021סלמון חמוץ מתוק שמגישים קר לצד חרייןגרסה מהירה לסלמון כבוש: הדגים מתבשלים 20 דקות בלבד ומקבלים טעם חמוץ מתוק עדין
געפילטע פיש כשר לפסחפסח תשפ"א 2021כך תכינו געפילטע פיש טעים וכשר לפסחמורן פינטו עם מתכון מעולה לגעפילטע פיש כשר לפסח שלב אחר שלב. אגב, הידעתם? פירוש השם ביידיש זה "דג ממולא"
גפילטע פיש ביתי כשר לפסחכשר לפסחגפילטע פיש ביתי שכל אחד צריך לדעת להכיןקבלו את הגרסה של מורן פינטו למנת הפתיחה הקלאסית שכל בית יהודי מכיר: גפילטע פיש טעים ופשוט להכנה
פילה סלמון אפוי במרינדת הדרים ורוזמריןפסח כשר וטעיםפילה סלמון אפוי במרינדת הדרים ורוזמריןמנה חגיגית שמכינים בתבנית אחת ואם אתם זריזים כמו אבותינו במצרים, תוך 20 דקות אתם אחרי הכל (מתכונים לפסח)
כיכר אוכל
המומלצים