צפו בווידאו

'סלפאיש' מרמאללה: הלוחם מאש"ף שפועל למען פיוס

הוא היה לוחם באש"ף, כיהן כשר האסירים ברשות הפלשתינית וכיום הוא מנסה לגשר בין היהודים לערבים. ישי לפידות בפרק נוסף ב'סלפאיש בדרכים', והפעם מרמאללה. צפו (סלפאיש, עונה חדשה)

אחרי שכבשה את הצופים, 'סלפאיש' עם ישי לפידות - סדרת הרשת של "כיכר השבת", האתר החרדי המוביל בעולם, חוזרת לעונה חדשה. והפעם - סלפאיש אישי בדרכים; ישי לפידות מארח את הדמויות הכי מעניינות לראיון אישי על הדרך.

האורח השני שלנו ב'סלפאיש' המחודשת, הוא אשרף אל עגר'מי, שהיה לוחם באש"ף ושר האסירים ברשות הפלסטינית וכיום מנסה לטענתו לפעול למען גישור בין יהודים לפלסטינים.

לפי עג'רמי, האשם במצב הנוכחי בין הישראלים לפלסטינים הוא ראש הממשלה בנימין נתניהו, לדבריו, "ביבי נהנה מהמצב עכשיו, והוא גם הלאה לא יעשה שלום".

צפו בשיחה המלאה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

24
חשוב להקשיב גם לקולות האלה, והוא היה שר בממשלה הפלסטינית. האטימות שנובעת משנאה, ומפחד, ולא נותנת סיכוי למשהו אחר, גוזרת עלינו חיי אלימות ושנאה לעד. תודה
דובי
23
כל פעם רק תלונות יש לכם. אני חושבת שזה סרטון ממש יפה ולמי שמפריע שלא יסתקל😲 (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
קוקו שנל
22
יש לו דם יהודי על הידיים הם אומרים שרק זה ולוקחים הכול "הבא להורגך השכם להורגו"
ערבי רוצח

אולי גם יעניין אותך:

עוד בסלפאיש: