מהפנטת: כך תכינו טחינה ורודה בריאה וטעימה

מי אמר שוורוד זה צבע ששמור רק לקינוחים או: איך גורמים לילדים לאכול בריא יותר? מלא שאלות ותשובה אחת פשוטה: מכינים טחינה ורודה מהממת וטעימה! מלי יהודיוף עם מתכון לטחינה סלק שתכינו שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

טחינה סלק - טחינה ורודה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 1 כוס מים קרים
  • 1 שן שום, קלופה
  • 1/4 סלק שלוק (מאריזת וואקום)
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם

אופן ההכנה:

במעבד מזון או בעזרת מוט בלנדר, טוחנים היטב את כל הרכיבים עד לקבלת רוטב חלק.

כמובן, ניתן להכפיל כמויות לפי הצורך.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
אפשר להכין את הטחינה עם מיי הסלק ששלקנו , ניראה לי יהייה יותר טעים!
חני

עוד ברטבים וממרחים: