צפו: כשאפשטיין וראוכברגר נפגשו

חיים אפשטיין המתמודד לראשות העיר ירושלים פגש את אליעזר ראוכברגר, איש 'דגל התורה'. השניים לחצו ידיים וראוכברגר שיגר עקיצה: "מחר הוא חוזר להיות אנונימי" צפו (חרדים)

חיים אפשטיין, המתמודד על ראשות העיר ירושלים מטעם מפלגת "בני תורה", למרות סיכוייו האפסיים, מסתובב כשהוא מחויך מפה לאוזן.

בעת שהגיע היום (שלישי) להצביע, הוא פגש ליד הקלפי ידי טוב משכבר הימים - אליעזר ראוכברגר, המועמד מטעם 'דגל התורה' למועצת העיר ירושלים.

השניים לחצו ידיים, לאחר שלטענת אנשיו של אפשטיין, ראוכברגר ניתק קשר עם אפשטיין וניסיונותיו של אפשטיין לחדש את הקשר, עלו בתוהו.

אפשטיין, כך לטענת אנשיו, ניסה לעודד שלום ביניהם אך ראוכברגר שיגר מעט עקיצות כלפי אפשטיין ואמר: "ממחר הוא חוזר להיות אנונימי, אף אחד לא ידע כלום, אז מה-זה משנה".

ראוכברגר מצדו אומר ל"כיכר השבת" כי הוא פגש, פוגש ויפגוש במהלך היום הרבה מאוד אנשים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
רק אפשטיין קיבל את הסכום של 3 מליון ש''ח ממטה ברקת והוא כל דבר יקבל סיוע מברקת דלת פתוחה לקהילתו ואוזן קשבת בכל דבר ונושא:
רק בני תורה
4
חיים אפשטיין לא הכיר את ר' שמואל עד הבחירות עסקני החצר [שגילם המקסימלי הוא 19] חיפשו פליט דגל התורה ומצאו אך לצערם הוא פליט לא מוכר בכלל אנונימי [היחיד שהיה מוכן להיתאסלם] מי משכיר אותו הוא יודע שהוא אדם אם מציאות והשקפת חיים של חרדי חדש אני לא אתפלא עם הוא שם טוב בקלפי
רואה הנולד
3
למה מי הוא? מי שמע עליו? שיחזור לבני ברק.
עץ חיים
2
חחחח ראוכברגר מחפש את הג'וב שלו בזמן שחיים אפשטין (להלן ה'אנונימי' ראו כתבה מצורפת) כבר יושב בנוח על כסא סגן ראש העיר ... כמה הוא אנונימי בשבילך עכשיו טמבל?
יוסף רבינוביץ
1
מי שמסתובב עם אפשטיין
חיים

אולי גם יעניין אותך:

עוד בכיכר העיר: