בין הזמנים עם החבר'ה

צפו: כך תכינו ארוחת 'על האש' מושלמת

שף אסף אקריל מארח את שוקי סלמון ויחד הם מכינים בשר על האש במרינדה מושלמת של שמן זית, חרדל וסילאן, תוספת של חצילים שרופים עם טחינה גולמית וסילאן וסלט רענן ברוטב בלסמי וסילאן עם לימון (מתכונים, אוכל)

בין הזמנים כבר כאן וזה בדיוק הזמן (הבנתם מה עשינו כאן? חה!) לארגן ערב עם החבר'ה או המשפחה, להצטייד בנתחי בשר מעולים ולהכין ארוחת 'על האש' שהם לא ישכחו.

שף אסף אקריל מארח את שוקי סלמון ויחד הם מכינים בשר על האש במרינדה משגעת של שמן זית, חרדל וסילאן, תוספת של חצילים שרופים עם טחינה גולמית וסילאן וסלט רענן ברוטב בלסמי וסילאן עם לימון, והכל עשוי מחומרי הגלם האיכותיים של 'יד מרדכי' לתוצאה לא פחות ממושלמת.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
איייאיייאיי שוקי הממוסחרר
מנחם
1
לעשות על האש עם צנונית מיני עם בשר ותראו איסו טעם מקבלים
נורדי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבשר: