ארוחה ללא מתכון

מתכון לסלמון צלוי בחרדל וסוכר חום

למנה הזו אנחנו קוראים "ארוחה ללא מתכון" - אתם מקבלים את רשימת הרכיבים וזמני ההכנה, אבל מחליטים לפי העין מה יהיו הכמויות. כן, הפעם נבשל כמו סבתא סלמון צלוי בתנור, עטוף בחרדל וסוכר חום (מתכונים, אוכל)

סלמון צלוי בחרדל וסוכר חום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • פילה סלמון - אחד לכל סועד
  • חרדל דיז'ון
  • סוכר חום
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר כסף משומן קלות.

2. מסדרים את נתחי הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה ומתבלים אותם במלח ופלפל שחור.

3. בקערה קטנה, מכינים תערובת של חרדל דיז'ון וסוכר חום לפי הטעם. תקבלו יותר חריפות מהחרדל או יותר מתיקות מהסוכר.

4. מברישים את נתחי הסלמון בתערובת, ממקמים את התבנית במדף העליון של התנור ואופים במשך 12 דקות. מגישים מיד, לצד ירקות חיים או צלויים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר