באנו לשדרג

מתכון לקוביות סלמון ותפוחי עץ בקינמון

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו משלבת בין שני קצוות - תפוחים מתקתקים ודג סלמון שאנו מכירים כמלוח. הפעם, הוא מקבל לתוכו את טעמם המסוכר והתוצר הסופי: מנה מיוחדת וטעימה בטירוף שתגרום לכם לחשוב מחוץ לקופסא (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קינמון מוסיף המון: קוביות סלמון ותפוחי עץ מקורמלים (צילום: אשר רוט)
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 2 תפוחי עץ ירוקים, עם קליפה, פרוסים לקוביות קטנות
  • 1 כף גדושה סוכר
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ופלפל
  • 4 נתחים של פילה סלמון, פרוסים לקוביות
  • צימוקים - להגשה, לא חובה

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן ומטגנים את קוביות התפוחים. מערבבים 2 דקות, מוסיפים את הסוכר, הקינמון, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים כמה דקות נוספות. מוסיפים פנימה את קוביות הסלמון ושוב, מערבבים בעדינות הכל יחד במחבת, כ-10 דקות. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר