ליד הקפה

מתכון לסמורס: קרקר עם מרשמלו ושוקולד נוטפים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מביאה לנו את הגרסה הישראלית ל"סמורס" - קינוח פופולרי אמריקאי של קרקרים (או ביסקוויטים) פריכים עם שוקולד ומרשמלו נמסים מעל. כמה פשוט, ככה מענג. מניחים את המרכיבים בתבנית, מכניסים לתנור ואופים כמה דקות. זה (וכוס שוקו בצד) כל מה שצריך כדי להפוך ערב חורפי ארוך לחגיגה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סמורס: קרקר עם מרשמלו ושוקולד נוטפים (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • קרקרים במליחות מעודנת
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 חבילת מרשמלו

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. בתבנית המרופדת בנייר אפייה מניחים את הקרקרים וקוביות השוקולד והמרשמלו מעל ואופים עד שהם נמסים יחד.

3. מניחים עוד קרקר מעל ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר