לכבוד שבת

מתכון לפילה סלמון אפוי בחרדל ודבש

השפית מורן פינטו עם מנת פתיחה מדויקת לשולחן השבת שאין דרך לפספס איתה וכולם יאהבו - וככל הנראה תאמצו לנצח - כי מי יכול לסרב לסלמון בשרני בציפוי מתוק בחריפות מעודנת עם טופ קריספי ממכר (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פילה סלמון אפוי בחרדל ודבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 פרוסות פילה סלמון
  • 3 כפות חרדל חלק
  • 3 כפות דבש
  • 6 שיני שום, קצוצות
  • 1 כף מיונז
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר, קצוץ

אופן ההכנה:

1. מסדרים בתבנית את פרוסות הדג.

2. בקערה, מערבבים היטב את כל המרכיבים לרוטב אחיד ויוצקים על פרוסות הדג. מכסים את התבנית ומעבירים למקרר להשריה של שעה.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר