מתכון למרק קישואים מפנק

מנה ראשונה מפנקת שתתקבל בברכה בשבת חורפית: מתכון להכנת מרק קישואים נפלא במרקם קרמי חלק. שילוב טעמים טבעיים בתוספת טאצ' מרומז של אגוז מוסקט (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרק קישואים מפנק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 קישואים בינוניים ומוצקים היטב
  • 2 בצלים לבנים
  • 240 מ״ל חלב קוקוס
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 2 ליטר ציר ירקות או מים
  • קורט אגוז מוסקט
  • פלפל לבן
  • מלח

אופן הכנת מרק קישואים:

רגע לפני: מנה ראשונה מפנקת שתתקבל בברכה בשבת חורפית: מתכון להכנת מרק קישואים נפלא במרקם קרמי חלק. שילוב טעמים טבעיים בתוספת טאצ' מרומז של אגוז מוסקט.

• חותכים את הקישואים בקליפתם לקוביות בגודל שווה.

• מחממים את השמן בסיר גבוה ומטגנים בו את הבצל עד שיהפוך לשקוף.

• מוסיפים לסיר את קוביות הקישואים ומאדים יחד במשך 10 דקות, על אש בינונית.

• מוסיפים לסיר את המים או ציר מרק הירקות, מתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט ומכסים. מבשלים במשך 40 דקות.

• טוחנים את המרק בעזרת מקל בלנדר, מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים להרתחה.

אופן ההגשה: יוצקים את המרק לקעריות אישיות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ דק ו-3 טיפות שמן שומשום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר