לכבוד שבת

מתכון למרק עוף עם טורטליני קל ומהיר הכנה

אין שום דבר רע במרק עוף סטנדרטי עם אטריות, אבל לפעמים מתחשק לנו לשדרג אותו מעט, בלי לכלות הרבה זמן במטבח. כאן נכנס לתמונה המתכון הזה של מרק עוף עם טורטליני. הוא מנחם כמו מרק עוף קלאסי, אבל מקבל חיזוק משמעותי בטעם מכיסוני הפטריות. שימו לב! אם אתם רוצים להכין אותו מראש או צופים שיהיו שאריות, אנו ממליצים לקרר את המרק בנפרד מהירקות, העוף והפסטה, כך שבעת החימום, שום דבר לא יהפוך לעיסתי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קל ומהיר הכנה: מרק עוף עם טורטליני פטריות משדרג (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 2 גזרים בינוניים, פרוסים
  • 2 גבעולי סלרי, פרוסים
  • ¾3 ליטר ציר עוף
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 280 גרם טורטליני פטריות קנוי
  • 2 כוסות עוף מבושל, מגורר
  • פטרוזיליה טריה, לקישוט

אופן ההכנה:

1. בסיר בינוני מחממים את שמן הזית, על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומטגנים עד שהבצל שקוף, 5-7 דקות. מוסיפים את ציר העוף, מתבלים במלח ופלפל ומרתיחים.

2. מוסיפים את הטורטליני ומבשלים עד שהוא מוכן, 5-8 דקות. מוסיפים את העוף; טועמים ומתקנים תיבול. מחלקים בין ארבע קערות ומקשטים בפטרוזיליה טריה טרם ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר