מתכון למוס שוקולד תפוזי

השילוב הנפלא של שוקולד עם פרי הוא מעולה. השבת נכין מנת קינוח של מוס שוקולד סמיך בניחוח תפוזי. ניתן להכין את המוס על גבי בסיס פרורים (משפחה, מתכון)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מתכון השבוע (צילום: מורן פינטו)

האביב כבר פה ופירות ההדר מתרחקים מדוכני השוק, אבל הטעם של פירות ההדר בתקופה זו בשיאו.

השילוב הנפלא של שוקולד עם פרי הוא מעולה. השבת נכין מנת קינוח של מוס שוקולד סמיך בניחוח תפוזי.

ניתן להכין את המוס על גבי בסיס פרורים, או רק על גבי תבנית.

שבת שלום

מתכון למוס שוקולד תפוזי (מתאים לתבנית אינגלישקייק)

מצרכים:

1 כוס ריץ' קפה (אריזה כחולה).

100 גר' שוקולד מריר.

1 ריץ' (אריזה אדומה).

1 פודינג שוקולד או פודינג שוקולד בלגי.

1 כפית ליקר תפוזים.

3 כפות גרידת תפוז.

2 תפוזים מפולטים (פלחים ללא הקליפה)

אופן ההכנה:

בבין מארי (סיר עם מים ומעליו קערה) מחממים את הריץ' קפה, והשוקולד.

בקערה נפרדת מקציפים את הריץ' עם הפודינג שוקולד ומערבבים יחד את שני הקערות לבלילה אחידה, מוסיפים את הליקר.

שופכים לתבנית או על הבסיס פירורים חצי מכמות המוס, מסדרים מעל את פלחי התפוז ומעליו שופכים את החצי השני של המוס, מעל מפזרים את גרידת התפוז.

מקפיאים עד ל10 דק' לפני ההגשה.

מורן פינטו MPINTO1@WALLA.COM

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר