לכבוד שבת

מתכון לשבת: קינוח טארט שוקולד פרווה

קינוח חלומי ויפהפה לשבת שמכינים בקלות, והכי חשוב? הוא פרווה לחלוטין: מתכון לטארט שוקולד על בסיס אגוזים. מתכון מוצלח במיוחד למי שנתקע בלי קינוח רגע לפני שבת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לכבוד שבת: קינוח שוקולד ללא אפייה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • לבסיס הטארט:
  • 1 כוס אגוזי פקאן
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1/2 כוס אגוזים ברזילאים
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו
  • 1 כוס תמרים מגולענים
  • קמצוץ מלח
  • למילוי השוקולד:
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו
  • 1 כוס תמרים מגולענים
  • 3 כפות גדושות אבקת קקאו
  • 3 כפות חמאת שקדים
  • 1 כוס חלב שקדים

אופן הכנת טארט שוקולד:

רגע לפני :קינוח חלומי ויפהפה לשבת שמכינים בקלות, והכי חשוב? הוא פרווה לחלוטין: מתכון לטארט שוקולד על בסיס אגוזים. מתכון מוצלח במיוחד למי שנתקע בלי קינוח רגע לפני שבת.

ציוד נדרש: תבנית טארט מאורכת מתפרקת עם שוליים גליים.

• מחממים את התנור ל-210 מעלות.

• מוסיפים למעבד מזון את מרכיבי בסיס הטארט ומעט מלח, חוץ מהתמרים וטוחנים גס.

• מוסיפים את התמרים למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת עיסה אחידה ודביקה.

• מעבירים את התערובת הדביקה לתבנית הטארט, מרטיבים מעט את הידיים ומרפדים את התבנית היטב בשכבה אחידה.

• אופים במשך 10-15 דקות עד שהבסיס משחים. מעבירים למקרר לצינון.

• במקביל, מכינים את המילוי: מעבדים במעבד מזון את כל מרכיבי המילוי, ומוסיפים בהדרגה את חלב השקדים עד לקבלת קרם חלק.

• יוצקים את המילוי על הבסיס, מחליקים מעל עם מרית ליישור ומעבירים למקרר למשך 3 שעות לפחות ועד לילה שלם עד שהטארט מתייצב היטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר