לכבוד חנוכה

מתכון ללביבות בטטה של דניאלה שרביט - ששוות את הבלגן במטבח

בימי החנוכה שיחולו בשבוע הבא, ננדוד גם אנחנו מדי ערב בין מפגש משפחתי/חברי אחד לשני ואנחנו לא מתלוננים, כמובן, שלא תטעו. השנה, נתבקשנו להכין לאטקעס והחלטנו לגוונם בלביבות בטטה בריאות וטעימות בטירוף (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לביבות בטטה של דניאלה שרביט - ששוות את הבלגן במטבח (צילום: מתוך האינסטגרם danielafooood@)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בטטות
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל קטן
  • חופן פטרוזיליה, קצוץ דק
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מגרדים בפומפיה את הבטטות, תפוח האדמה והבצל.

2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים היטב.

3. בעזרת כף, מעבירים למחבת משומנת שחוממה מראש. מטגנים כ-5 דקות והופכים את הלביבות, כך שיתבשלו בשני הצדדים ויקבלו גוון שחום-זהוב.

4. מגישים עם גבינה לבנה ובצל ירוק.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות