![לביבות בטטה של דניאלה שרביט - ששוות את הבלגן במטבח](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2019/12/17/1263a200-01e6-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h614_w1080.jpg)
![לביבות בטטה של דניאלה שרביט - ששוות את הבלגן במטבח](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=900/2019/12/17/1263a200-01e6-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h614_w1080.jpg)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 בטטות
- 1 תפוח אדמה
- 1 בצל קטן
- חופן פטרוזיליה, קצוץ דק
- 3 ביצים
- 1/4 כוס פירורי לחם
- פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה:
1. מגרדים בפומפיה את הבטטות, תפוח האדמה והבצל.
2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים היטב.
3. בעזרת כף, מעבירים למחבת משומנת שחוממה מראש. מטגנים כ-5 דקות והופכים את הלביבות, כך שיתבשלו בשני הצדדים ויקבלו גוון שחום-זהוב.
4. מגישים עם גבינה לבנה ובצל ירוק.