משהו מתוק

מתכון לשייק שוקולד טבעוני וטעים

טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר, פרווה ולגמרי טעים. אז איך הוא עושה את זה? מתכון לשייק שוקולד עם מרכיבים טבעיים שמתפאר בכמות לא מבוטלת של ויטמין A ומרקם חלק וקטיפתי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 בטטה קטנה או 1/2 בטטה גדולה
  • 1/2 בננה בשלה, קפואה
  • 2 תמרים מזן מג'הול
  • 1 כף אבקת קקאו רגיל (לא שוקולית)
  • 1/2 כוס חלב שקדים בטעם וניל
  • 1 כף חמאת שקדים (לא חובה, אבל מומלץ)

אופן הכנת שייק שוקולד טבעוני:

מתכון לשייק אחד

1. מבשלים את הבטטה בקליפתה בסיר מלא מים רותחים, עד לריכוך. מוציאים, מצננים ומסירים את הקליפה.

2. חותכים גס את הבננה הקפואה ומעבירים לבלנדר יחד עם הבטטה המבושלת ושאר המרכיבים, ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.

3. מעבירים למקרר לצינון של שעתיים עד לילה ונהנים ממשקה טעים, מתוק ומלא בריאות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר