התוספת שתופסת

מתכון לקציצות טונה קלות ומהירות

קציצות טונה מזכירות לכם את הילדות? עכשיו תוכלו לשחזר אותן במו ידיכם. עם סלט בצד וטבילה בקטשופ, חרדל או רוטב חריף, אבל הכי כיף בין שתי פרוסות לחם ככריך חם ומושלם, לארוחת צהריים קלילה של יום ראשון. ניתן להוסיף לבלילה שלהן פירה תפוחי אדמה, מעט פירורי לחם גם מבחוץ, טרם הטיגון או להמיר את הטונה בסלמון (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 ביצים
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 10 כפות פירורי לחם מתובלים
  • 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת*
  • 3 קופסאות טונה, מסוננות
  • 3 כפות בצל חתוך לקוביות
  • 1 קורט פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. טורפים את הביצים ומיץ הלימון בקערה; מערבבים פנימה את פירורי הלחם והפרמזן. מקפלים פנימה את הטונה והבצל, עד לקבלת תערובת אחידה; מתבלים בפלפל שחור.

2. יוצרים מתערובת הטונה 8 קציצות.

3. מחממים את השמן במחבת, על אש בינונית. מטגנים את הקציצות עד להזהבה, כ-5 דקות לכל צד.

*לנוהגים היתר אכילת דגים עם חלב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר