פליאו למהדרין

מתכון לפאי שוקולד בננה פרווה - ללא אפייה וללא גלוטן

אם נגיד לכם שמכינים את זה ב-15 דקות וזה פרווה לגמרי? ברור שתכינו! מתכון לפאי שוקולד בננה - ללא אפייה, ללא גלוטן, ומתאים לתזונת פליאו. בקיצור, מתוק וממש לא מושחת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • לבסיס:
  • 15 תמרים מזן מג'הול, מגולענים
  • 1/2 1 כוסות שקדים
  • למלית:
  • 1/3 כוס חלב סויה / שקדים
  • 170 גרם שוקולד מריר, קצוץ לקוביות
  • 2 בננות, פרוסות לעיגולים
  • 1/4 כוס שקדים קלויים, קצוצים

אופן הכנת פאי שוקולד בננה - ללא אפייה:

>> מהי תזונת פליאו ו-מתכוני פליאו נוספים

1. משמנים קלות (עדיף בשמן קוקוס) תבנית פאי מלבנית בגודל 13X35 ס"מ.

הכנת הבסיס:

2. במעבד מזון או בבלנדר המופעל בעוצמה גבוהה, טוחנים יחד את התמרים והשקדים, עד לקבלת עיסת בצק עם שבבי שקדים קטנים.

3. מרפדים עם הבצק את תבנית הפאי המוכנה - את התחתית ואת השוליים.

הכנת המלית:

4. בסיר קטן, מחממים את החלב עד לבעבוע או במיקרוגל במשך 30 שניות. מניחים את קוביות השוקולד בקערה חסינת-חום, ויוצקים מעל את החלב הרותח. ממתינים 1-2 דקות, ומערבבים עד לקבלת שוקולד נוזלי.

רגע האיחוד:

5. ממלאים בשוקולד את תבנית הפאי המרופדת בבצק, ושומרים מעט בצד לקישוט הפאי.

6. מסדרים את עיגולי הבננות בשורות מסודרות על השוקולד, מפזרים מעל את השקדים הקלויים ומזלפים מעל את השוקולד שנותר. מעבירים למקרר למשך שעה לפחות, פורסים למשולשים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר