מה אוכלים היום?

מתכון למינסטרונה - מרק איטלקי עם ירקות ופסטה

ובעברית: "המרק הגדול". כלומר, מנת החורף האולטימטיבית. מרק אדום מנחם ומלא בכל טוב עם ירקות, שעועית ירוקה, לבנה ושחורה, אפונה ירוקה ופסטה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל, חתוך לקוביות קטנות
  • 4 גזרים, פרוס דק
  • 4 גבעולי סלרי, פרוסים דק
  • 1 כוס אפונה ירוקה חלולה
  • 1 כוס שעועית ירוקה, חצויה
  • 850 גרם שעועית לבנה, מושרית במים במשך 12 שעות
  • 425 גרם שעועית שחורה, מושרית בהרבה מים במשך 12 שעות
  • 400 גרם רסק עגבניות משימורים
  • 8 כוסות מרק ירקות צח או מים
  • 1 כף אורגנו מיובש
  • מלח גס
  • 2 כוסות פסטה קצרה מכל סוג

אופן הכנת מרק מינסטרונה:

1. בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית. מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 5 דקות עד לריכוך.

2. מוסיפים לסיר את הגזר והסלרי ומטגנים יחד במשך 5 דקות תוך ערבוב לעתים קרובות. מוסיפים את האפונה, השעועית הירוקה, השעועית הלבנה והשחורה, רסק העגבניות ומרק הירקות. מערבבים היטב, מתבלים באורגנו ומכסים את הסיר. מבשלים על אש נמוכה במשך 40 דקות.

3. מוסיפים את הפסטה לסיר, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות, עד שהפסטה מבושלת. טועמים ומתבלים לפי הצורך במלח גס.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר