מה אוכלים היום?

5 מתכונים למרקים מעולים שמכינים תוך פחות מ-15 דקות

מרק ירקות, מרק עדשים וגריסים, מרק אפונה יבשה, מרק עגבניות או מרק פטריות - מרקים מעולים, עשירים וטעימים שלוקחים 15 דקות ואפילו פחות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |

מרק פטריות סמיך

זמן ההכנה: 15 דקות

פורטבלו ושמפיניון עם יין לבן, שמנת מתוקה ונגיעות אגוז מוסקט שנטחנים יחד למרק לבן וסמיך.

>> למתכון

מתכון למרק עגבניות צלויות ובזיליקום

זמן ההכנה: 10 דקות

רוב העבודה מתרחשת בתנור, 3 דקות בסיר ומשם לטחינה בבלנדר. מושלם.

>> למתכון

מתכון למרק עדשים וגריסים שכולם יבקשו ממנו עוד

זמן ההכנה: 10 דקות

מרק פרווה מחמם וממלא, כזה שמפיץ ריח של בישול ביתי נוטף נוסטלגיה וכיף לאכול עם המון לחם בצד.

>> למתכון

מתכון למרק ירקות שיש בו הכל - ובנדיבות

זמן ההכנה: 10 דקות

חסכנו לכם התלבטויות - זה מה שתכינו לארוחת הצהריים / ערב היום, מחר ובגדול, בכל יום בחורף הזה.

>> למתכון

מתכון למרק אפונה יבשה קלאסי

זמן ההכנה: 10 דקות

אחרי המרק הזה לעולם לא תקנו עוד אפונה קפואה. מרק במרקם שמנת סמיך וטעים עם ירקות נימוחים בפנים, עטופים באפונה שמככבת על כולם.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר