בריא יותר

מתכון לזודלס ברוטב עגבניות ומוצרלה

כלומר פסטה, מינוס נקיפות המצפון. נודלס זוקיני - זודלס - ברוטב עגבניות ומוצרלה שתוכלו לאכול כל יום מימות השבוע מבלי להכות על חטא (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל, פרוס דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 4 זוקיני, חתוכים לנודלס בספירלייזר או בקולף ירקות (איך עושים את זה - בתחילת המתכון)
  • 1/2 1 כוסות רוטב עגבניות מוכן
  • 1/2 1 כוסות מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ

אופן הכנת זודלס ברוטב עגבניות:

מה זה זודלס ואיך חותכים את זה?

1. בסיר גדול, נמוך ורחב, מחממים את השמן על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומאדים עד לריכוך במשך 4-5 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים במשך דקה נוספת.

2. מוסיפים את הזודלס ומאדים במשך 3-4 דקות, עד שהם מתרככים.

3. מוסיפים את רוטב העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 3-5 דקות נוספות.

4. מוסיפים את המוצרלה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מגישים חם עם בזיליקום טרי מעל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר