זודלס ברוטב עגבניות ומוצרלה
זודלס ברוטב עגבניות ומוצרלה (צילום: www.purewow.com)
  • זמן הכנה25 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל, פרוס דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 4 זוקיני, חתוכים לנודלס בספירלייזר או בקולף ירקות (איך עושים את זה - בתחילת המתכון)
  • 1/2 1 כוסות רוטב עגבניות מוכן
  • 1/2 1 כוסות מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ

אופן הכנת זודלס ברוטב עגבניות:

אאא

מה זה זודלס ואיך חותכים את זה?

1. בסיר גדול, נמוך ורחב, מחממים את השמן על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומאדים עד לריכוך במשך 4-5 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים במשך דקה נוספת.

2. מוסיפים את הזודלס ומאדים במשך 3-4 דקות, עד שהם מתרככים.

3. מוסיפים את רוטב העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 3-5 דקות נוספות.

4. מוסיפים את המוצרלה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מגישים חם עם בזיליקום טרי מעל.

מקור