מרכיבים:
  • מצרכים ל-6 מנות:
  • 2 סלקים טריים מקולפים
  • 2 תפוחי עץ גרנד סמיט
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • צרור עלי כוסברה שטופים ונקיים
  • לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב שף לסלט של אסם
  • 2 כפות רכז רימונים
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1-2 שיני שום כתוש
  • 1 כפית ג’ינג’ר טרי מגורר
  • לקראנצ’ מעל הסלט:
  • חופן שבבי שקדים

אופן ההכנה:

1. מכינים את הסלט: חותכים את הסלק והתפוחים לגפרורים. מוסיפים את הבצל הירוק ועלי הכוסברה.

2. מכינים את הרוטב: מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת, סוגרים עם מכסה ומשקשקים היטב. מוסיפים לסלט רק בסמוך להגשה.

3. מחממים מחבת, קולים את שבבי השקדים עד להזהבה קלה, מצננים.

סמוך להגשה: מוסיפים לסלט את הרוטב, מערבבים, מפזרים את שבבי השקדים הקלויים מעל הסלט המוכן ומגישים.

]]>