Homemade

מתכון למטבעות שוקולד ופירות יבשים - מנדיאנטים

עיגולים קטנים ומתוקים של אושר שטעים להכין בכמויות גדולות ולהתפנק מתי שמתחשק. מתכון למטבעות שוקולד ופירות יבשים או בשמם המקצועי: "מנדיאנטים" (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מטבעות שוקולד ופירות יבשים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1 כוס פירות יבשים חתוכים לקוביות קטנות - משמשים / שזיפים / חמוציות / אננס
  • שקדים פרוסים
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 40 גרם חמאה או מרגרינה
  • 200 גרם שוקולד לבן איכותי

אופן הכנת מנדיאנטים:

1. ממיסים את השוקולד המריר בבן מארי עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים 20 גרם חמאה ומערבבים עד שהיא נמסה היטב לתוך השוקולד (מי שיודע לטמפרר שוקולד - זה הזמן).

2. מוזגים מהשוקולד המומס בגובה 0.5 ס"מ לתבניות סיליקון בקוטר 5 ס"מ, מפזרים מעל מעט מהפירות יבשים ושקדים פרוסים, ומעבירים למקפיא לחצי שעה.

3. ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי, מוסיפים אליו את החמאה הנותרת ומערבבים.

4. מוזגים כ-1 ס"מ מהשוקולד הלבן על השוקולד המריר, ובשלב זה ניתן לפזר מעל מעט ברס. מקפיאים שוב למשך חצי שעה, להתייצבות, ומגישים קר על מצע קקאו או אבקת סוכר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר