אאא

סלמון א פפיוט אפוי עם עגבניות ופטריות

להכין סלמון יש אינסוף דרכים (הנה 11 מהן), אך המנה הספציפית הזו שבתה אותנו, כי היא נראית כמו גורמה, אבל כל הסיפור זה לעטוף את הדג ושלל התוספות יחד ולשגר לתנור. ובצרפתית: סלמון א פפיוט . 5 דקות הכנה, 25 דקות אפייה וזה מוכן. ארוחה זוגית מושלמת.

>> למתכון

דניס שלם אפוי במילוי שום ועשבי תיבול

השפית מורן פינטו עם מנת פתיחה מרשימה - דג דניס אישי ממולא בהמון עשבי תיבול ושום שמתאחדים היטב עם טעמו העדין של הדג.

>> למתכון

מושט בחמאה ורוזמרין

יש לכם אורחים בהתראה קצרה? קבלו מנה נפלאה ופשוטה להכנה, בעלת ניחוח נהדר של דגי מושט אפויים בגרסה חלבית או פרווה, לבחירתכם.

>> למתכון

טונה אדומה צרובה

או: זו הדרך המושלמת לצרוב טונה כמו שף. בישול דגים יכול להיות עסק מסוכן, במיוחד דלי השומן מביניהם, כמו טונה, שיכולים להתייבש בקלות. הפתרון: צריבה. מדריך וידאו שלב אחר שלב לצריבה מושלמת של הטונה, כמו שף אמיתי.

>> למתכון

לברק אפוי עם רוטב חרדל ולימון מרענן

השף אליעזר מילצ'ב ממסעדת "קקאו והים" ברמת החייל עם ארוחה זוגית משודרגת של דג לברק פתוח בתנור עם רוטב חרדל, לימון וירקות מרענן.

>> למתכון