סוכות תשפ"א 2020כך מכינים בבית סלמון כבוש כמו מקצועניםכבישת הדג בעצם מבשלת אותו ולאחריה, פורסים אותו דק דק ומפנקים את כולם במעדן שלא באמת עבדתם קשה בשבילו
מה אוכלים היום?מהיר יותר, בריא יותר: פיש אנד צ'יפס בתנורבמקור, מכינים פיש אנד צ'יפס עם המון רעש ולכלוך, חיתוכים, טיגונים ו...הו כמה שמן. אז סידרנו אתכם עם גרסה בריאה יותר
מה אוכלים היום?פיש אנד צ'יפס שכל אחד צריך לדעת להכיןהידעתם? מאחורי המנה הכה פופולרית הזאת שמשדכת בין דגים לתפוחי אדמה, עומד יהודי בריטי בשם ג'וזף מאלין
שלושה רטבים קלאסיים ומנצחים לסלמון בתנורהוא בריא, הוא טעים, מספיקים לו רק קצת מלח ולימון, ואין תוספת שתשימו לצדו שלא תרוויח מנוכחותו. זהו דג הסלמון כמובן (אוכל, מקודם)
ספיישל פוריםפילה מושט בקראסט לצד סלסת אננס טרילא ברור למה התמכרנו יותר: להפתעה שבשילוב דג בתנור לסלט אננס מתקתק ופיקנטי או העובדה שזה פשוט מעולה
לגזור ולשמור5 כללי מפתח לטיגון מוצלח של כל פילה דגתגישו דגים מטוגנים לצהריים? הנה 5 כללים שחשוב להקפיד עליהם לקבלת דגים זהובים ופריכים והתיבול יעטוף אותם היטב