
מנות/יחידות4
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
4 פרוסות פילה סלמון (כ-150 גרם כל אחד, ללא עור)
3 כפות חרדל דיז'ון
1.5 כפות דבש
1 כף שמן זית
חצי כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים (אפשר גם שקדים או תערובת אגוזים)
קורט מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
חממו תנור ל-200 מעלות. רפדו תבנית בנייר אפייה.
בקערית קטנה, ערבבו את החרדל, הדבש ושמן הזית עד ליצירת ממרח חלק.
הניחו את נתחי הסלמון בתבנית כשהחלק הכתום כלפי מעלה. תבלו במעט מלח ופלפל.
מרחו על כל פילה שכבה נדיבה מהממרח.
פזרו מעל כל נתח כף גדושה של פיסטוקים קצוצים, ולחצו בעדינות כדי שיידבקו.
אפו כ-20 דקות, על 180 מעלות חום, עד שהסלמון נאפה והקרסט מזהיב קלות.
בתאבון!
0 תגובות