מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה ברוטב אסייתי

קוביות לעיסות של עוף ושעועית ירוקה קראנצ'ית ברוטב פיקנטי-חמצמץ שמסדרים לכם ארוחה משפחתית בכלום עבודה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
חזה עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה ברוטב אסייתי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • מעט מלח
  • 6 כפות שמן זית
  • 300 גרם שעועית ירוקה שלמה
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כף שבבי צ'ילי גרוס
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 לימון, סחוט

אופן ההכנה:

1. במחבת מחממים חצי מכמות שמן הזית ומטגנים את קוביות העוף. מתבלים במלח, מערבבים ומוציאים מהמחבת.

2. יוצקים למחבת את השמן הנותר, מוסיפים את השעועית ומקפיצים קלות.

3. מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים.

4. מחזירים את קוביות העוף, יוצקים מעל את רוטב הסויה והלימון ומערבבים יחד היטב. מגישים חם לצד אטריות או אורז לבן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר