החג הלבן: קינוח שכבות של גבינה, לוטוס ושוקולד

שכבות של שוקולד, גבינה ולוטוס מונחות לסירוגין בכוסות הגשה אישיות ויוצרות קינוח מרשים שמכינים בקלות (אוכל, שיווקי)

שכבות של גבינה, לוטוס ושוקולד. (צילום: יחצ)

מתכון לקינוח שכבות של גבינה, לוטוס ושוקולד

חומרים ל-10 כוסות בנפח 80 מ"ל:

לשכבת השוקולד:

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

לשכבת הגבינה והלוטוס:

1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת 25%

150 גרם (1/2 כוס) ממרח לוטוס

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

16 גרם (2 כפות) אבקת סוכר

לעיטור:

10 עוגיות

אופן ההכנה:

מכינים את שכבת השוקולד: מרתיחים 100 מ"ל (1/2 כוס פחות כף) שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים היטב לתערובת חלקה. מצננים כ-30 דקות לטמפ' החדר.
מקציפים את יתר השמנת (150 מ"ל) לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד. מעבירים לשקית זילוף ושומרים בקירור.

מכינים את שכבת הגבינה: שמים גבינה וממרח לוטוס בקערה ומערבבים בעזרת כף.

מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה. מעבירים לשקית זילוף.

מרכיבים את המנה: גוזרים בשקיות הזילוף פתח בקוטר של 1 ס"מ. מזלפים שתי שכבות מכל סוג (שוקולד וגבינה) לסירוגין (סה"כ 4 שכבות). מקררים 4 שעות להתייצבות ועדיף למשך הלילה.

לפני ההגשה: מעטרים בפירורי עוגיות לוטוס או בעוגיות שלמות.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר