פרוייקט שבועות: קאפקייקס לוטוס בציפוי מסקרפונה

גרסה עשירה, חגיגית וקרמלית לעוגה האישית הטרנדית, במיוחד לחג השבועות (אוכל, שיווקי)

קאפקייקס לוטוס בציפוי מסקרפונה. (צילום: יחצ)

מתכון לקאפקייקס לוטוס בציפוי מסקרפונה | 12 מנות

רכיבים:

210 גרם (1/2 1 כוסות) קמח

5 גרם (1 כפית) אבקת אפייה

קורט מלח

120 גרם חמאה רכה

150 גרם (1/2 כוס) ממרח לוטוס

100 גרם (1/2 כוס) סוכר

2 ביצים

1 גביע (200 מ"ל) יוגורט 3%

לציפוי:

1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

2 כפיות ממרח לוטוס

16 גרם (2 כפות) אבקת סוכר

להגשה:

5 עוגיות לוטוס מפוררות

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר (או משתמשים בעטרות נייר קשיחות כמו בתמונה).

מכינים את הקאפקייקס: מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה. מוסיפים מלח ומערבבים.

מערבלים ממרח לוטוס, חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה. מוסיפים ביצים אחת-אחת תוך כדי ערבול. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם יוגורט ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

ממלאים את תבנית השקעים בבלילה עד 3/4 הגובה בעזרת כף קפיצית לגלידה או 2 כפות.

אופים 25-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים.

מכינים את הציפוי: מערבלים את כל החומרים במיקסר עם בלון הקצפה במהירות נמוכה לתערובת אחידה. מגבירים את המהירות ומקציפים כ-3 דקות לתערובת יציבה.

מצפים כל קאפקייק בעזרת פלטה. לחילופין אפשר להעביר את הציפוי לשקית זילוף ולזלף מעל כל קאפקייק. מקררים 30 דקות להתייצבות, מפזרים פירורי עוגיות ומגישים. שומרים במקרר עד 3 ימים.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר