באנו לשדרג

מתכון למיני המבורגרים קטנים וטעימים תוצרת בית

עיגולים קטנים של אושר: מתכון להמבורגרים בגודל "ביס" עם טריק מדליק שהופך אותם לקריספיים במיוחד מבחוץ ורכים מבפנים. כשבאים אלינו אורחים, אנחנו משקיעים עוד קצת ומגישים להם אותם עם גוואקמולי מעולה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מיני המבורגרים קטנים וטעימים (צילום: shuterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם בשר בקר טחון
  • חלבון מביצה בגודל L
  • 1/2 1 כפיות רוטב ברביקיו
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור טחון טרי
  • 6 רצועות הודו לטיגון, חצויות לאורכן
לגוואקמולי:
  • 1 אבוקדו, חתוך לקוביות
  • 1 ליים, סחוט היטב
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ
  • 1/2 פלפל ירוק חריף, קצוץ
  • 1 שיני שום, כתושה
  • 1 עגבניה קטנה, חתוכה לקוביות
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

הכנת הגוואקמולי:
1. בקערה בינונית, מערבבים יחד את האבוקדו ומיץ הליים עד לקבלת תערובת במרקם גס. מוסיפים את הבצל הסגול, הפלפל הירוק, השום והעגבניה ומתבלים במלח ופלפל שחור.

הכנת ההמבורגרים:
2. בקערה בינונית, מערבבים את הבשר הטחון יחד עם החלבון, רוטב הברביקיו, אבקת השום, המלח והפלפל השחור עד לקבלת עיסה אחידה. יוצרים מהעיסה 12 כדורי בשר בגדול שווה.

3. עוטפים כל כדור בשר ברצועת הודו. ניתן לנעוץ קיסם כדי שהרצועה לא תזוז.

4. מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים את כדורי הבשר ומטגנים אותם במשך 12-15 דקות. מסובבים את הכדורים לעתים קרובות כדי שיתבשלו היטב.

אופן ההגשה: מגישים חם, בלחמנייה קטנה, עם פרוסות עגבניית שרי ועלי חסה חתוכים לגודל הרצוי והגוואקמולי בצד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר