מוקפץ ירקות אסייתי
מוקפץ ירקות אסייתי (צילום: שרית גופן)
אאא

ציוד נדרש: ווק

רשימת המצרכים ל-4 מנות:

  • 1/2 חבילת נודלס אטריות להקפצה אסם (מבושלות לפי הוראות על גבי האריזה ומסוננות)
  • 3 כפות שמן
  • 2 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לגפרורים (1/2 מכל צבע)
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות

רוטב:

להגשה:

  • 1 חופן בוטנים קצוצים
  • 1 גבעול בצל ירוק פרוס לטבעות

הכנה:

  1. מלהיטים את הווק ומוסיפים את השמן והירקות.
  2. מקפיצים 2-3 דקות ומוסיפים את האטריות.
  3. מקפיצים עוד 2 דקות.
  4. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה.
  5. יוצקים רוטב על הירקות, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות.
  6. מפזרים בצל ירוק ובוטנים.

 

הכנה: רות אוליבר