מוקפץ ירקות אסייתי – מנת ירקות בריאים

כשבחוץ קפוא - במטבח חם, עכשיו כל בני הבית מכונסים יחד בקן המשפחתי, וזה בדיוק הזמן לארוחת בריאות - מנה מלאה בירקות בריאים עם המון צבעים ותיבול טעים (מתכונים, שיווקי)

רות אוליבר | מקודם |
מוקפץ ירקות אסייתי (צילום: שרית גופן)

ציוד נדרש: ווק

רשימת המצרכים ל-4 מנות:

  • 1/2 חבילת נודלס אטריות להקפצה אסם (מבושלות לפי הוראות על גבי האריזה ומסוננות)
  • 3 כפות שמן
  • 2 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לגפרורים (1/2 מכל צבע)
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות

רוטב:

להגשה:

  • 1 חופן בוטנים קצוצים
  • 1 גבעול בצל ירוק פרוס לטבעות

הכנה:

  1. מלהיטים את הווק ומוסיפים את השמן והירקות.
  2. מקפיצים 2-3 דקות ומוסיפים את האטריות.
  3. מקפיצים עוד 2 דקות.
  4. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה.
  5. יוצקים רוטב על הירקות, מערבבים ומקפיצים עוד 2 דקות.
  6. מפזרים בצל ירוק ובוטנים.

הכנה: רות אוליבר

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר