מה אוכלים היום?

מתכון לתבשיל חומוס ופטריות

זו תוספת? זה עיקרית? והיי, זה לא חורפי מדי? ובכן, העובדה שקיץ שם בחוץ לא אומרת שאי אפשר לאכול תבשילים - המזגן הוא תירוץ מספיק טוב להרים את הסיר הזה. מתכון לתבשיל חומוס ופטריות מנחם וטעים שאפשר להגיש כתוספת למנת בשר או עוף או כארוחה בפני עצמה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תבשיל חומוס ופטריות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 800 גרם גרגרי חומוס משימורים, שטופים היטב ומסוננים
  • 5 גזרים, מקולפים וחתוכים לקוביות
  • 2 מקלות סלרי, קצוצים
  • 2 בצלים לבנים, חתוכים לקוביות
  • סלסילת פטריות טריות, פרוסות
  • 400 גרם קוביות עגבניות משימורים
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 600 מ"ל ציר ירקות / מים חמים
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית אבקת צ'ילי או פפריקה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים קלות את הבצל, השום והתבלינים במשך כמה דקות עד שהבצל מתרכך.

2. מעבירים את תערובת הבצל-שום-תבלינים לסיר לבישול איטי, מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מכסים ומבשלים במשך 4 שעות על חום גבוה או במשך 6 שעות על חום נמוך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר