באנו לשדרג

מתכון לסלט חסה ומנגו עם פקאן מסוכר ברוטב בלסמי

אין כמו סלט פירות עסיסי בסוף הסעודה, אבל הסלט הבא יוכיח כיצד הפירות יכולים להסתדר נהדר גם יחד עם המנות העיקריות (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט חסה ומנגו עם פקאן מסוכר ברוטב בלסמי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • חבילת לבבות חסה, חתוכים
  • חבילת עלי בייבי
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוץ
  • 2 מנגו, קלופים ופרוסים לרצועות
  • 1 בצל סגול, פרוס דק לטבעות
  • חופן אגוזי פקאן מסוכרים
 לרוטב:
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות לימון
  • 1 שן שום, כתושה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.

2. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט סמוך להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר