סלט שהוא ארוחה

מתכון לסלט ברוקולי קראנצ'י ובטטות רכות ברוטב סויה וטריאקי

השפית מורן פינטו עם סלט שבקלות יכול לתפוס את משבצת ארוחת הצהריים או מנת פתיחה מספקת. המרקמים המנוגדים בסלט הופכים אותו לממכר וכיפי שללא ספק תכינו אותו שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט ברוקולי קראנצ'י ובטטות רכות ברוטב סויה וטריאקי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש ברוקולי טרי, מפורק לפרחים
  • 3 בטטות, מקולפות וחתוכות לקוביות
  • שמן זית
  • 3 כפות שקדים פרוסים קלויים
  • 3 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק

לרוטב:

  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כף רוטב סויה

אופן ההכנה:

1. מפזרים את קוביות הבטטה בתבנית, מזלפים מעל שמן זית ואופים בחום של 180 מעלות.

2. לאחר שהבטטות מצטננות מעט, מערבבים אותן עם הברוקולי ושאר מרכיבי הסלט.

3. מערבבים את מרכיבי הרוטב בכלי קטן, יוצקים על הסלט ומערבבים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר