מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף במרינדה בציפוי קריספי

הגרסה של השפית מורן פינטו לשניצל הקלאסי גורמת לכל מתכון אחר להחוויר על ידה, כי הו כמה כיף לנשנש אותן! וב"אותן" אנחנו מתכוונים לרצועות חזה עוף מעט עבות שהושרו במרינדה אסייתית, קיבלו ציפוי פריך וטוגנו היטב (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
חזה עוף בציפוי אקסטרה קריספי (צילום: Clint Bustrillos on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 פרפרי חזה עוף, חתוכים לרצועות מעט עבות
  • 2 כפות סויה לימון
  • 1 מיכל קרם קוקוס
  • 2 כוסות פירורי לחם 'פנקו' / קורנפלקס רגיל, גרוס
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את קרם הקוקוס והסויה-לימון, מוסיפים את רצועות חזה העוף, מערבבים לציפוי, מכסים ומשרים במשך שעה.

2. מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק.

3 מצפים את רצועות חזה העוף בפירורי הלחם ומשם מעבירים אותן לטיגון בשמן החם עד להזהבה טובה מכל הצדדים. מגישים חם או קר לצד קולסלואו.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר