חזה עוף בציפוי אקסטרה קריספי
חזה עוף בציפוי אקסטרה קריספי (צילום: Clint Bustrillos on Unsplash)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(8 מנות):

  • 2 פרפרי חזה עוף, חתוכים לרצועות מעט עבות
  • 2 כפות סויה לימון
  • 1 מיכל קרם קוקוס
  • 2 כוסות פירורי לחם 'פנקו' / קורנפלקס רגיל, גרוס
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה, מערבבים את קרם הקוקוס והסויה-לימון, מוסיפים את רצועות חזה העוף, מערבבים לציפוי, מכסים ומשרים במשך שעה.

2. מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק.

3 מצפים את רצועות חזה העוף בפירורי הלחם ומשם מעבירים אותן לטיגון בשמן החם עד להזהבה טובה מכל הצדדים. מגישים חם או קר לצד קולסלואו.