1. מכינים את הבטטות: מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מניחים את הבטטות על תבנית האפייה ואופים אותן עד שנהיות רכות, במשך 40-45 דקות. מוציאים מהתנור.
3. פורסים את הבטטות לאורכן במרכז ומועכים את בשרן במזלג. מורחים כפית משמן הקוקוס וקורט מלח ופלפל מעל כל בטטה.
4. מכינים את היוגורט: בקערה קטנה שמים את היוגורט, רוטב הצ'ילי ומיץ הליים ומערבבים היטב עד לאיחוד מלא.
5. להגשה, מעל כל בטטה מטפטפים יוגורט, מפזרים מעט פרוסות אבוקדו, עגבניות ובצל ירוק ומעל לכל פלפל שחור גרוס.