באנו לשדרג

מתכון לסלט מלפפונים ובצל סגול עם עשבי תיבול ברוטב ויניגרט

כדי לרענן את הארוחה אפשר להגיש סלט ירקות - ואפשר להגיש את האופציה המעולה הבאה: מתכון לסלט מלפפונים ובצל סגול עם עשבי תיבול ברוטב ויניגרט - קריספי ומלא טעם. מרכיב המפתח כאן הוא החרדל שגם מעניק טעם מיוחד וגם מסמיך את הרוטב ומצפה היטב את המלפפונים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט מלפפונים ברוטב ויניגרט (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 מלפפונים בגודל סטנדרטי, פרוסים לעיגולים
  • 1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות קטנות
לרוטב הוויניגרט:
  • 1/2 1 כפות חומץ בן יין אדום (ניתן להחליף בכל חומץ אחר)
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון
  • 3/4 כפית תערובת עשבי תיבול (ניתן להשתמש רק בבזילקום / פטרוזיליה / תימין / אורגנו מיובשים)
  • 1/2 כפית סוכר (לא חובה)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מעבירים את כל מרכיבי הרוטב לצנצנת אטומה ומנערים היטב.

2. מניחים את פרוסות המלפפונים וקוביות הבצל הסגול בקערה, יוצקים מעל את רוטב הוויניגרט ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר